Ми у Facebook
16.04.2014, 08:13

Гороскоп на 16 квітня: більше легкості й позитиву!

День вимагає активності, руху, уваги до простих практичних завдань, почуття гумору і легкості у спілкуванні. Добре піде торгівля, можна укладати різні комерційні угоди.
Астрологічний прогноз: 16 квітня 2014, середа.

17 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (третя чверть, спадає).

Відчуваєте, що можете? Бажаєте змін? Час діяти!

А то більшість з нас займається розмовами, обурюється, що немає покращення, а тільки погіршення… І займається всім підряд, але зовсім не терміновим…

Потрібні конкретні результати? Починати краще з найпростішого, дрібного, елементарного – всього того, що оточує нас, з чого складається наше щоденне життя, від чого залежить наш спокій, безпека, здоров`я. Ну і, звичайно, з того, що вміємо, що найкраще вдається, до чого лежить серце і душа.

Гороскоп на тиждень 14 - 20 квітня

Як і вчора, буде досить складно досягти взаєморозуміння – кожен гне свою лінію і на роботі, і вдома, і на вулиці.

Не дуже вдалі далекі подорожі.

Зате всякі дитячі забави, дружні жарти й любовні авантюри пройдуть «на ура». Якщо щось піде не так, засмучуватись ніхто не буде. Тут будьте обережні! Надмірний оптимізм і легковажність, нехтування правилами поведінки та законом можуть призвести до різних конфліктних ситуацій та непорозумінь.

Добре займатися різними передсвятковими клопотами, купувати й торгувати. Навіть захмарні ціни не дуже лякатимуть. Адже попереду - Великодні свята.

У Рівному до Пасхи продають «Волочильне»

Вечір позитивний і оптимістичний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014 Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами