Ми у Facebook
17.04.2014, 14:00

«ЗЛАТА ПЛАЗА» - 40 років у серці Рівного

Четвертого місяця 2014 року виповнюється чотири роки улюбленому рівнянам торговельному центру «ЗЛАТА ПЛАЗА» та сорок років його не менш відомому попереднику «Будинку Одягу» - ось така дивна, але приємна гра чисел.
Рівне вже звикло до сучасного торговельного центру в самісінькому серці міста, який є не лише осередком модних, якісних, брендових та корисних покупок, а й місцем, де можна гарно відпочити сім’єю, розважитись з друзями, призначити зустріч - ділову чи романтичну, або ж познайомитись із приємною людиною. Адже ЗЛАТА та майдан Короленка вже декілька років поспіль – улюблене місце дозвілля прогресивних рівнян. Практично кожен містянин, знає, де ЗЛАТА, але вже не кожен пам’ятає, що історія ця розпачалася не чотири роки тому, а значно раніше.

Рівненському Будинку одягу - 40 років [+Фото]

17 квітня 1974 року в центрі Рівного розпочав роботу другий в Україні Будинок Одягу. На той час це був унікальний заклад для міста, який вирізнявся не лише своєю архітектурою, а й вражав асортиментом. На шести тисячах квадратних метрів, з яких дві з половиною – торговий зал, у 15 відділах можна було зробити покупки для усієї сім’ї.

Особливою рисою тогочасного шопінгу в Будинку Одягу був комфорт: крім відділів в магазині працювали майстерня, де можна було підігнати одяг; кімната матері та дитини, де батьки могли залишити малечу, а самі відправитись за покупками; персонал ретельно готувався та навчався для професійного обслуговування клієнтів та високого рівня сервісу, над покращенням якого заклад постійно працював. Будинок Одягу дбав і про дозвілля своїх клієнтів. Старожили модного життя Рівного мають пам’ятати покази мод на широченних сходах Будинку Одягу, проводились також регулярно акції та свята. Тому не дивно, що Будинок Одягу зумів швидко знайти свого клієнта та стати улюбленим місцем покупок та відпочинку. Таким він залишається і сьогодні. Це свідчить про розуміння та повагу до сучасних вимог клієнтів та їх побажань.



Так у 2006 році розпочалася реконструкція Будинку Одягу. Потужний та перспективний проект, який мав за мету осучаснити торговельний центр згідно європейських стандартів, покращити архітектуру, яка би задавала тон усьому центру міста, оновити майдан Короленка, зберігши при цьому статус улюбленого місця відпочинку рівнян та ментальний центр міста, був втілений у життя за чотири роки.

Вітаємо з четвертим днем народження ТЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА»

17 квітня 2010 року в серці міста разом із природою та фруктовими деревами розквітла ЗЛАТА.

Торговельний центр «ЗЛАТА ПЛАЗА» став окрасою центральної частини міста. Оновлений фасад радує око, а новітні системи кондиціонування та технічного забезпечення, по-сучасному обладнані торгові зали, ліфти дбають про комфорт відвідувача.

Основні та базові принципи торговельного центру, як закладу торгівлі та послуг у ЗЛАТІ збереглися. Як і раніше, торговельний центр вирізняється широким асортиментом та якістю товару, унікальними та модними речами, турботою про зручність процесу шопінгу для клієнта та високий рівень сервісу, корисними послугами та можливістю гарно провести час усією родиною.

Ми крокуємо у ногу з часом, чомусь приділяємо більше уваги, чомусь менше, адже вимоги суспільства постійно змінюються, і ми маємо прагнути до найвищого рівня та постійно оновлюватись, проте незмінне те, що ми працюємо перш за все для клієнта.

На сьогодні територія ЗЛАТИ складає близько 20 тисяч квадратних метрів, на яких розташовано більше ста унікальних та брендових магазинів, де можна придбати якісні, стильні та доступні речі різних категорій: одяг та взуття, косметика та парфумерія, побутова хімія, подарунки, канцелярія, галантерея, товари для дітей, дому та творчості, аксесуари та багато іншого.

Значно розширилася сфера послуг торговельного центру. Тепер у ЗЛАТІ можна не лише підігнати одяг, а й пошити річ за власним дизайном, адже в торговельному центрі працює два ательє. Є у ЗЛАТІ, як і раніше, кімната матері та дитини, але крім того працює дитячий розважальний центр, в якому стільки цікавого для малюків, що їх звідти за вуха витягти. Майстерні, 5D кінотеатр, школи англійської мови та творчості, банкові установи, туристичне агентство, заклади краси, інтернет-клуб – це ще неповний перелік послуг оновленого торговельного центру.
Працює також ряд закладів громадського харчування, серед який і славнозвісний ресторан швидкого харчування мережі Макдональдз.

На майдані Короленка тепер можна не просто відпочити, а й покататися на роликах чи ковзанах на просторій КОВЗАНЦІ. Як і в Будинку Одягу, дозвілля торговельного центру повниться акціями та святами для постійних клієнтів, молоді, дітей та просто тих, хто полюбляє відпочивати зі ЗЛАТОЮ.

Ми любимо своє місто, а місто любить ЗЛАТУ. Рівняни, дякуємо за 4 роки, за 40 років, довіри, підтримки у нових починаннях, за Ваші сонячні посмішки і за те, що Ви з нами.

Вітаємо Вас з прийдешнім святом Великодня, нехай він принесе ще більше тепла та радості у Ваше життя, та запрошуємо на святковий салют 21 квітня о восьмій – дев’ятій вечора.

ЗЛАТА й надалі працюватиме над тим, аби щодня дарувати клієнтам нові, яскраві миті!





На правах реклами