Ми у Facebook
27.04.2014, 10:35

Масштабні військові навчання на Рівненщині [+Фото]

Майже 5 000 військовослужбовців та близько 500 одиниць військової техніки взяли участь у батальйонному тактичному навчанні з бойовою стрільбою, яке відбулось на загальновійськовому полігоні оперативного командування "Північ".
25 квітня, на загальновійськовому полігоні оперативного командування “Північ” відбулося навчання батальйонної тактичної групи окремої механізованої бригади з бойовою стрільбою. Як повідомляє прес-центр управління ОК "Північ", під час навчання командири вдосконалювали навики в управлінні підрозділами на ділянці відповідальності, а військовослужбовці злагоджено діяли в різних видах бою вдень та вночі. До навчань було залучено майже 5 000 військовослужбовців та близько 500 одиниць військової техніки. Окрім воїнів-піхотинців, визначені завдання виконала танкова рота, артилерійські та протиповітряні дивізіони, інженерні та інші підрозділи.

Військові навчання на Рівненщині: бойові стрільби - щодня [+Фото]

ДИВИТИСЬ ФОТО

Навчання стало підсумком підготовки військової частини, укомплектованої військовослужбовцями, призваними з запасу. Увага приділялася організації взаємодії з підрозділами інших родів військ. Зокрема, вогнева підтримка механізованих підрозділів здійснювалася двома літаками Л-39 та парою вертольотів Мі-24.

Рівненських журналістів просять не стати "зброєю" російських спецслужб

ФОТОРЕПОРТАЖ

Як наголошують у прес-центрі ОК "Північ", упродовж кількох тижнів занять на полігоні, бойових стрільб і тренажів, військовослужбовці запасу швидко відновили вміння та навички, яких вони набули раніше під час проходження військової служби.



БІЛЬШЕ ФОТО

Нагадаємо, що зоною відповідальності оперативного командування "Північ" Збройних Сил України є 13 областей нашої держави та місто Київ, а центром - Рівне.





На правах реклами