Ми у Facebook
06.05.2014, 15:48

Рівне: через представників прокуратури Години Справедливості не відбулися

6 травня у Рівненській обласній раді планували провести вже друге засідання Години Справедливості. Але через неможливість участі представника прокуратури Рівненської області у «Годинах Справедивості», засідання було скасовано.
Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов на своїй сторінці у фейсбук повідомив про те, що 6 травня відбудуться Години справедливості.

- Кожен має можливість прийти із проблемою і викласти її суть прокурору та представнику МВС. Інформація береться на контроль одразу двома силовими структурами та керівництвом облради. 6 травня, Рівне, м-н Просвіти,1, 301 каб, - зазначив Михайло Кириллов.

Коментар мера Рівного про скандал навколо незаконного будівництва на пагорбі Слави [+Відео]

Проте вже за кілька годин до початку засідання на сайті Рівненської обласної ради повідомили про їх відміну.

- У зв‘язку з неможливістю участі представника прокуратури Рівненської області у «Годинах Справедивості», анонсованих на 14-00 год сьогодні, 06 травня в обласній раді, повідомляємо про скасування зазначеного заходу. Звернення громадян, які планувалося розглянути під час "Годин Справедливості" за участю представника прокуратури будуть надіслані на розгляд Прокурора Рівненської області за підписом голови облради, - повідомили на сайті Рівненської облради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ