Ми у Facebook
07.05.2014, 05:28

Вчимося економити: як власноруч зробити шампунь та кондиціонер

Спеціально для економних господинь і любительок всього натурального Жіночий Клуб дібрав кілька чудових рецептів догляду за волоссям. Тепер з підручних засобів ви легко приготуєте шампунь або кондиціонер, що ідеально підходять вашому типу волосся.
Медовий шампунь - один з кращих способів очистити волосся, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Змішайте 1 столову ложку меду з 3 столовими ложками чистої води і злегка нагрійте до рідкого стану. Можете додати пару крапель ефірного масла і один жовток у цей шампунь.



Ще один чудовий рецепт домашнього збалансованого шампуню з кокосового молока і алое вера. Вам знадобиться 1,5 чашки кокосового молока і 3/ 4 чашки гелю з листя алое вера. Змішайте інгредієнти і заморозьте їх у формі для льоду. Для кожного застосування розморожуйте по одному кубику, завчасно дістаючи його з морозилки.

Як економити на домашньому господарстві

Сода також є ключовим інгредієнтом для освітлюючого шампуню, який додасть блиску волоссю і відновить оптимальний кислотно-лужний баланс шкіри. На кожну столову ложку соди додайте 200 мл гарячої води і гарненько перемішайте. За бажанням, можете додати половину чайної ложки масла виноградних кісточок або будь-якого іншого масла, відповідного вашому типу волосся.

Яблучний оцет може стати відмінним домашнім шампунем і кондиціонером. Для того, щоб зробити бальзам, змішайте 1 столову ложку оцту з 200 мл води. Нанесіть розчин на волосся, змийте і насолоджуйтеся здоровим блиском волосся.



Ще один цікавий рецепт, для якого знадобиться 1 чашка кокосового масла, 1 чайна ложка масла жожоба, 1 чайна ложка масла вітаміну Е, 5 крапель ефірного масла лаванди. Змішайте інгредієнти і нанесіть отриманий розчин на волосся на кілька хвилин, а потім змийте водою.

Цитата дня
Перш, ніж радитися з примхою, порадься зі своїм гаманцем.
Б. Франклін


Фото: parfuyms.ru, maskadlyalitsa.ru, zdorovayeda.ru





На правах реклами