Ми у Facebook
12.05.2014, 16:21

Троє людей постраждали у "бурштиновій стрілянині" на Сарненщині

Тема стрілянини на Сарненщині "обростає" великою кількістю пліток. Деякі ЗМІ називають те, що відбувається "бурштиновою війною". Інші - говорять про десятки постраждалих. Як же все відбувалося насправді?
Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок на своє вже традиційну прес-конференцію запросив представників правоохоронних органів, щоб пояснити ситуацію, що відбувалася 9 Травня на Сарненщині.

Перестрілка у Сарнах на Рівненщині: фото та відео


Сергій Рибачок спростував чутки щодо десятків постраждалих у стрілянині:

- Багато людей говорять про те, що у цій стрілянині постраждали прості селяни, але варто зауважити, що це були копачі бурштину, які видобували його незаконно. Відбувалося це все поза межами населеного пункту, тому виникає питання: "Що робили ці люди поза межами села вночі? Крім того, багато чуток про десятки постраждалих, насправді ж їх було троє. Один отримав вогнепальне поранення, ще двоє тілесні ушкодження. Всі вони зараз госпіталізовані".

Перестрілка у Сарнах на Рівненщині: Розповідь учасників подій [+Відео]

В.о. начальника УМВСУ у Рівненській області Олексій Харкевич теж підтверджує інформацію про трьох постраждалих, але зауважує, що їх життю нічого не загрожує. По ситуації, що склалася на Сарненщині відкрито кримінальне провадження за статтями 115, 294, 263 та 240.






На правах реклами