Ми у Facebook
19.05.2014, 12:54

Хто представлятиме Рівненщину на Чемпіонаті України з водного туризму?

Цього року на Рівненщині пройшов вперше пройшов обласний етап Чемпіонату України серед юніорів з водного туризму у якому взяло участь 60 спортсменів.

Його організатори – Обласна станція юних туристів. На Рівненщині серед учнівської молоді такі змагання проходять вперше. Побороти водну стихію приїхало 10 команд із шести районів області та трьох позашкільних центрів.

До програми змагань входило дві дистанції «Спринт» та «Слалом». 60 юних спортсменів долали відстані майже у два кілометри на чотиримісних катамаранах. Змагання тривали два дні і відбувались на Млинівському водосховищі та річці Іква.



Свято творчості та традицій - "Музейні гостини - 2014" у Рівному

 За оцінками журі, перше місце здобула команда Млинівського районного центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді, друге місце вибороли спортсмени комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» , а третіми була команда Дубенського району.

Завтра, 15 травня, на Рівненщині відкриється сезон купання

Переможець у вересні цього року представлятиме Рівненщину на Чемпіонаті України, який відбудеться у Чернівецькій області. Тоді юні спортсмени долатимуть течії річки Черемош.






На правах реклами