Ми у Facebook
21.05.2014, 15:07

У Рівненському облмуздрамтеатрі відбувся бенефіс Георгія Морозюка [+Фото]

У квітні цього року народний артист України Георгій Морозюк відсвяткував свій 70-и день народження. З цієї нагоди 16 травня у Рівненському облмуздрамтеатрі відбувся бенефіс артиста.
Привітати ювіляра прийшли шанувальники, колеги, влада, рідні та друзі. Не в правилах Георгія Івановича сидіти поміж глядача й дивитись, як працюють інші. Тому ювіляр увесь вечір не сходив зі сцени і радував присутніх талановитою грою.



У галереї «Євро-Арт» відкриється виставка картин молодої рівненської художниці

Бенефіс розпочався фрагментом однієї з кінострічок за участі артиста, адже відомо, що Георгій Іванович присвятив своє життя не лише театру, а й зіграв у понад 30-ти фільмах. Глядачі мали нагоду спостерігати на екрані романтичну сцену у ресторані, зустріч після багаторічної розлуки двох закоханих з ліричної драми "Здрастуйте, Вам".



Розповіді про актора чергувались із замальовками з вистав "Тев'є" Г. Горіна, "Гамбіт" за Недялко Йордановим, "Дуже проста історія" М. Ладо  та уривками з кінофільмів "Вінчання зі смертю", "Золоте курча", "Голод 33". Про останній глядачі дізнались, що він був перекладений багатьма мовами і показаний у різних країнах світу. У фільмі про трагедію українського народу Георгію Івановичу дісталась головна роль. Артист зізнався, що грати особливо не доводилось, адже пам'ятав власне голодне дитинство.  



Не з порожніми руками прийшли на свято представники влади. Окрім квітів з рук голови Рівненської облдержадміністрації Сергія Рибачка Георгій Іванович отримав іменного годинника. Заступник голови Рівненської обласної ради Степан Павлюк вручив актору  спеціальну відзнаку. Привітали ювіляра також  начальник обласного управління культури Ярослав Мельник та голова обласного комітету профспілки працівників культури Петро Давидюк.



Павло Табаков презентував новий лірично-романтичний кліп

Отримав артист вітання і подяку за роль Тев'є, від єврейської общини Рівного, а також випечену власноруч молитву з побажанням прожити, як мінімум до 120. 

Хвилею оплесків і квітами привітали Георгія Івановича Морозюка глядачі.





На правах реклами