Ми у Facebook
02.06.2014, 10:19

На Рівненщині засідатиме Громадська рада при Міністерстві освіти

5 червня на базі Національного університету «Острозька академія» відбудеться виїзне засідання Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України.
Під час засідання планується обговорення питань, пов’язаних із досвідом і перспективами викладання предметів духовно-морального спрямування. Зокрема, йтиметься про досвід викладання предметів духовно-морального спрямування на території Рівненської та сусідніх областей; результати проведення конкурсів «Юні знавці Біблії» та «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування»; підготовку навчально-методичних комплектів з предметів духовно-морального спрямування; перспективи впровадження викладання предметів духовно-морального спрямування в практику школи.

Як зацікавити уроками християнської етики?

Як повідомили з НаУ "Острозька академія", засідання Громадської ради буде проходити в рамках науково-практичної конференції «Духовно-моральне виховання молодого покоління. Вітчизняний та зарубіжний досвід», яка відбудеться на базі Острозької академії 5-6 червня.

ВІДЕО: Масове читання Біблії в Острозькій академії





На правах реклами