Ми у Facebook
02.06.2014, 16:03

Прикордонники, які 12 годин б’ються з терористами, потребують допомоги

Прикордонники вже майже 12 годин тримають бій, захищаючи від терористів управління луганського прикордонного загону, вони просять по допомогу.
Про це повідомив Начальник відділу з питань взаємодії із ЗМІ Держприкордонслужби Олег Слободян, пише "Українська правда".

"Наразі триває бій, триває штурм, підпалено КПП, горить паркова зона в частині", - повідомив він.

Луганські прикордонники готові стояти до кінця, бо підкріплення немає [+Відео]

"Прикордонники продовжують тримати оборону військового містечка. Наразі ніякої додаткової допомоги в зоні конфлікту немає", - зазначив він і додав, що вранці було здійснено кілька польотів авіації.

"Ми постійно тримаємо контакт і інформуємо штаб АТО в режимі реального часу про події, які відбуваються", - сказав він.

Російські журналісти напад терористів назвали "наступом Нацгвардії" [+Відео]

На питання, чи потребують прикордонники додаткової допомоги, але її не отримують, Слободян відповів: "Наразі ситуація виглядає так, як ви сказали".



У свою чергу представник прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський повідомив, що допомога надається в тому розмірі, в якому можлива.

"Зараз по всій території Донецької і Луганської області триває активна фаза АТО. Допомога надається в тому розмірі, в якому на даний момент можлива", - сказав він.

"Сьогодні зранку там працювала військова авіація, надавала допомогу прикордонникам, були знищенні дві зенітні точки", - зазначив Дмитрашківський.

"Вся складність ситуації в тому, що бій точився безпосередньо в житловому масиві. Зенітні установки, що були знищені, знаходилися поміж будинків, а те, що зробила авіація – то ювелірна робота. Вони знищили зенітні установки і не пошкодили будівлі", - наголосив він.

Як відомо, атака на прикордонників почалася о 4-й годині ранку в понеділок.





На правах реклами