Ми у Facebook
26.06.2014, 07:40

Гороскоп на 26 червня: будьте максимально обережні!

Буде важко встояти перед певними об’єктивними подіями чи бажанням посваритися. Не приймайте сьогодні ризикованих рішень, не піддавайтесь чужому впливові, бережіть сили та гроші.
Астрологічний прогноз: 26 червня 2014, четвер.

29 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (четверта чверть, спадає).

Багато хто відчуватиме якесь виснаження, здаватиметься, що фізичні та духовні сили майже вичерпані. Таке враження, нібо хтось зв’язав руки-ноги й одурманив мізки... Декому лише величезними зусиллями, по краплі, вдається вичавити із цього дня бодай хоч щось корисне для себе...

Астрологи пояснюють це розташуванням небесних світил, адже сьогодні останній і найбільш несприятливий день місячного циклу. Наближається Новий Місяць (Молодик). Тож будьте обережні та уважні до кожної дрібнички, не ризикуйте даремно, бережіть себе та своїх близьких.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Ранок сприятливий для справ, що вимагають уяви, фантазії, спритності, імпровізації.

Гороскоп на тиждень 23 – 29 червня

Вдень не починайте нові ризиковані справи, не приймайте остаточних рішень, що стосуються довгострокової співпраці, політики, фінансів, бізнесу. Не вірте жодній обіцянці та неперевіреній інформації.

Приділіть особливу увагу стосункам з близьким оточенням – сусідами, коханими, батьками, дітьми, братами та сестрами, партнерами та побратимами.

Можливі конфлікти та провокації вдома, на вулиці, в особистих та робочих стосунках.

Спробуйте прикусити свій гострий язичок, відійти убік, перечекати або ж терміново пристосовуватися, поміняти свою тактику і поведінку.

Ввечері буде простіше зосередитися на домашніх справах, сконцентруватися на чомусь дуже важливому для всієї родини. І не забудьте подякувати долі за все хороше, що все-таки вдалося цього холодного і важкого червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами