Ми у Facebook
01.07.2014, 16:52

Небайдужі рівняни допомогли дітям з активною формою туберкульозу [+Фото]

Громадська організація «Ротарі Клуб міста Рівне» реалізувала проект «Дитячий майданчик» з метою активного проведення дозвілля дітей у туберкульозного санаторію «Новостав», які мають активну форму туберкульозу.
Даний проект, спрямований на допомогу діткам, третій за рахунком. Тепер у туберкульозному санаторію діти матимуть змогу весело, цікаво та активно проводити своє дозвілля. Перший проект був реалізований для Великомежиріцької школи-інтернату для дітей з легкою розумовою відсталістю (2012 рік), а другий – для Тучинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату (2013 рік).

В «Ротарі Клуб міста Рівне» розповіли, що для закладу були придбані гімнастичний комплекс та гойдалки різного типу. Молодіжна організація «Рівне-Ротаракт» розфарбувала існуючий майданчик та провела цікаві конкурси під час відкриття майданчику.

Допомагали рівнянам "Ротарі Клуби Німеччини" (Rotary Club Schwäbisch Hall), Великобританії (Rotary Club of Northampton) та особисто ротарієць Gerge Finley (Великобританія).













На правах реклами