Ми у Facebook
13.07.2014, 11:20

Літо-2014: Половина українців і не думає йти у відпустку

Відпустку цього літа планує рекордно низька кількість «білих комірців» — менше половини. А кількість бажаючих відпочити в Криму скоротилася в 5 разів.
Кожен третій не може визначитися з планами, адже ситуація дуже непроста. Найпопулярніші види відпустки — закордонний морський відпочинок і відпочинок в Україні біля моря або в горах.

За даними порталу bigmir.net, одним із найчастіших питань до Всесвітньої мережі залишається запит «відпочинок в Криму». Шукають не тільки готелі, а й приватні квартири без посередників. Якщо порівнювати такі показники з результатами опитування користувачів hh.ua, такі запити швидше продиктовані цікавістю, а не реальним бажанням українців відпочити в Криму.

Тури з Рівного: Найсвіжіші пропозиції рівненських турфірм для вашого відпочинку

Гарячі події в країні впливають і на можливість планувати, і на бажання відпочивати більшості українських офісних працівників.

Відпустку цим літом планує тільки половина опитаних — 41%, ще третина не визначилася. Відзначимо, що в 2013 році в тому, що в них буде літній відпочинок, були впевнені майже 90% опитаних.

Погода на озерах Шацьк та Світязь Волинської області

Менше половини респондентів із тих, хто їде у відпустку, готові податися відпочивати за кордон (42%). Найчастіше про закордонну відпустку думають працівники сфери інформаційних технологій, маркетингу й консалтингової сфери. А от найбільш популярні місця українського відпочинку — море і гори.

Мандруємо Рівненщиною: відпочинок, оздоровлення та паломництво





На правах реклами