Ми у Facebook
13.07.2014, 14:16

Фестиваль "Підкамінь" таки відбудеться

Оскільки офіційний фестиваль «Підкамінь» відмінили, молоді активісти вирішили своїми силами зібрати людей, для яких фест уже давно став хорошою традицією.
Захід запланували на 18-20 липня у селищі Підкамінь, що на Львівщині. Місце проведення: частина території традиційного фестивального поля. Організатори стверджують, що вже запросили декілька гуртів. Зокрема, виступати на фесті погодилися такі музичні формації, як «Механічний Апельсин», «Дикі Серцем»,«Сплет» і «Компас планах», пише www.volynnews.com

Також обіцяють провести низку розважальних заходів. Якщо збереться достатня кількість людей, які приїдуть на захід велосипедами чи автостопом, запланували провести флешмоб. Вночі відвідувачів потішать так званою «рокотекою» - дискотекою у рок-стилі.

Рівне: «Рок проти війни» - благодійний концерт на потреби армії

Концерт відбудеться біля великої ватри у приємній і комфортній атмосфері.

«Насправді, коштів на проведення фестивалю в нас немає зовсім. Ми робимо усе власними силами й усвідомлюємо, що доведеться жертвувати із власної кишені. Саме тому завжди раді бодай найменшій матеріальній допомозі. Поки не можемо говорити про масштаб, бо таке організовуємо вперше, але зважаючи на активність в мережі, людей буде немало», - запевняє одна із організаторів неофіційного «Підкаменю» львів’янка Анастасія Слотюк.

З її слів, мета заходу - продовжити щорічну фестивальну традицію, організувати такий неформальний захід.

«Бо ж багато людей довго чекали на фестиваль і розчарувалися, коли почули про його відміну», - зізнається дівчина.

Варто зазначити, що фестиваль відбудеться у дуже мальовничому куточку країни, в якому зосереджено багато історичних пам'яток. Саме тому всі гості матимуть можливість не тільки послухати драйвову музику, а ще й погуляти по околицях містечка.

У Рівному виступлять фіналісти шоу "Х-фактор" - гурт "Тріода"


Перш за все, назва «Підкамінь» має свою природну основу - поселення знаходиться під так званим Чортовим каменем, що височіє поруч з монастирською горою з найдавніших часів. «Важко описати враження від Підкаменя - це дійсно потрібно просто бачити: надзвичайно гарна природа, дзвіницю монастиря видно забагато кілометрів до самого населеного пункту, вкриті лісами пагорби. Цей дивовижний, магнетичний камінь, оточений козацькими хрестами та могилами. Це місце має потужну енергетику та оповите містикою», - підкреслюють організатори.
Нагадаємо, що організатори ентнофестивалю «Підкамінь», який щорічно проходить неподалік м. Броди на Львівщині , утравня заявили, що в цьому році скасовують фестиваль через загострення ситуації на сході України.

В Україні скасували ще один фестиваль





На правах реклами