Ми у Facebook
09.07.2014, 15:20

Українська влада не вестиме переговори з представниками терористичних організацій

Валерій Чалий каже, що Україна зробила все для мирного вирішення конфлікту на Донбасі.
Українська влада не буде вести переговори з представниками терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР". Про це заявив заступник глави адміністрації президента України Валерій Чалий, передає ТСН

"Поки не йдеться про жодні офіційні переговори з терористами, це неприпустимо. Але контактна група, яка вже збиралася за участю ОБСЄ, посла Зурабова і Леоніда Кучми, готова проводити й надалі ці консультації", - сказав він.

За словами Чалого, зі свого боку Україна зробила все для вирішення ситуації у східних регіонах мирним шляхом. "У нас є спільне розуміння того і де ми знаходимося, і які кроки необхідно зробити. Щодо кроків, то м'яч сьогодні знаходиться не на полі України, тому що Україна зробила всі кроки, необхідні для того, щоб перейти до мирного врегулювання", - додав заступник глави адміністрації президента.

При цьому Валерій Чалий зазначив, що на сьогоднішній день "немає адекватної відповіді з іншого боку". Раніше один з лідерів терорристов "ДНР" Андрій Пургін заявив про неможливість вести переговори з українською владою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ