Ми у Facebook
23.07.2014, 15:03

АТО: Бойовики збили два українські літаки Су-25

Один з літаків виконував бойове завдання в районі Лисичанська. Льотчики встигли катапультуватися.
Сьогодні бойовики збили два українські літаки Су-25, один із них - у районі Лисичанська (Луганська область). Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала, що знаходиться в зоні АТО, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

"Збили ще дві наші СУшки ... Інформація з передової від наших військових. Один з літаків виконував бойове завдання в районі Лисичанська. Льотчики встигли катапультуватися. Їх намагаються розшукати. За попередньою інформацією, район евакуації контролюють терористи", - написав Бочкала.

Ситуація на сході країни: карта АТО 23 липня

Речник АТО Владислав Селезньов також розповів про збиті літаки: "Два літаки Су-25 (вони працюють парами) виконували завдання з авіаційного прикриття сил АТО. Проросійські бойовики обстріляли їх із зенітно-ракетних комплексів. Незважаючи на протиракетні маневри та відстрілювання теплових пасток, обидва літаки зазнали ушкодження. Льотчики катапультувалися", - сказав він, передає Укрінформ.



За словами Селезньова, напад стався в районі селища Дмитрівка на півдні Луганської області.

Рівняни в зоні АТО вражені сильно зруйнованими містами [+Фото]

Нагадаємо, 16 липня близько 19.00 в районі міста Амвросіївка Донецької області виконував завдання літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-25М1. Під час розвороту літака він був обстріляний в хвостову частину від кордону з Російською Федерацією.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ