Ми у Facebook
10.08.2014, 19:27

ФОТО - На Рівненщині освятили новий храм

9 серпня 2014 року, в день пам'яті святого великомученика і цілителя Пантелеймона, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон звершив чин освячення храму на честь святого великомученика Димитрія Солунського у селі Довге Поле Дубенського районного благочиння.
- Його Високопреосвященству співслужили: настоятель храму, благочинний Дубенського районного благочиння протоієрей Ігор Загребельний; благочинний Володимирецького благочиння протоієрей Віталій Боднар; намісник Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на Козацьких Могилах ігумен Софроній (Бордюк) та духовенство Дубенського, Млинівського та Володимирецького благочинь, - повідомляє офіційний сайт Рівненської єпархії УПЦ КП.

14 серпня починається Успенський піст - Спасівка

У своєму слові архієпископ Іларіон привітав настоятеля та громаду із знаменною подією у їхньому та подякував всім, хто потрудився на славу Божу у будівництві храму.





До слова, тиждень тому, 4 серпня 2014 року, у день пам'ять святої рівноапостольної Марії Магдалини, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, у селі Пляшева Радивилівського району, звершив чин освячення новозбудованого скитського храму на честь Казанської ікони Пресвятої Богородиці Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на Козацьких Могилах.

Фото з сайту Рівненської єпархії УПЦ КП





На правах реклами