Ми у Facebook
15.08.2014, 13:48

Любіть себе!

Іноді людину може зламати невпевненість у собі. Як позбавитися її та повірити у власні сили? Адже сучасне життя вимагає твердості, а часом і хоробрості. Упевненість потрібна в усьому: від кохання до рішення вдягти модну річ так, щоб виглядати у ній природно.
Чому ж одні володіють даром невимушено спілкуватися та знайомитися, легко справлятися з проблемами, не зупинятися перед труднощами та перепонами? Про таких кажуть: “Йдуть по життю сміючись”. А інших постійно переслідують неприємності... Ось тоді й з’являється співчуття до себе. Зверніть увагу: не любов, а співчуття. Звичка постійно себе жаліти заважає людині чесно вирішити, нарешті, яку позицію зайняти: залишити впевненість просто недосяжною мрією чи отримати її.

Якщо ваші рухи скуті, хода покваплива, ви намагаєтеся не притягувати до себе увагу інших, уникаєте відповідальності, низько оцінюєте себе, рідко дивитеся в очі співрозмовнику, боїтеся критики і не тільки — ви невпевнені в собі.

Будемо боротися! Озирніться назад на свій життєвий досвід. Ви виросли, навчились працювати й виживати в умовах непростих ситуацій. І все це робите саме завдяки вашому досвіду, мудрості й силі. Уважно прислухайтеся до власного стану, довіряйте собі. Пам’ятайте, що ніхто і ніщо не може завадити нам бути саме такими, якими ми бажаємо стати.

Кожна думка — радість, чи сум, чи душевний неспокій — має право на існування. Страх з’їдає душу, а його подолання оживляє приховані здібності та приносить величезну радість. Тому, як тільки ситуація вимагає від вас участі у справі, в якій ви відчуваєте себе невпевненими, негайно ж починайте її.



Прийміть виклик, станьте капітаном власної долі. Ви здивуєтеся тому, який могутній підйом самооцінки відчуєте.

Народ скаже, як зав’яже!
Поки людина не здається, вона сильніше своєї долі

Фото: astro7.ru, lamcdn.net





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ