Ми у Facebook
27.08.2014, 10:30

Нардепу від Рівненщини передали естафету в акції Ice Bucket Challenge

Рівненському нардепу Валентину Королюку естафету в акції Ice Bucket Challenge передав громадський активіст та журналіст Микола Орлов.
Нагадаємо, що задача флешмобу - облитися крижаною водою, перерахувати кошти на благодійність, запостити відео в соціальній мережі і викликати трьох наступних учасників. В світі кошти від водяної акції збирають для дослідження захворювань, а в Україні - на армію і онкохворих дітей.

- В рамках благодійного проекту icebucketchallenge естафету прийняв від Misiura Viktor, завдання виконав і передаю ланцюжок Сергій Кондрачук, Михайло Корилкевич і Валентин Королюк. Свій благодійний внесок у розмірі 100 грн (на Заході це роблять 100 доларів, але в них же і заробляють) роблю на користь Акції благодійного фонду "Любіть Україну", який розпочав збір коштів для комплектації лікарень Рівненщини до яких потрапляють вже і будуть нажаль, потрапляти і пізніше бійці із зони АТО. Цей фонд збирає кошти для доставки у такі лікарні гуманітарних вантажів ЮНЕСКО. Передаю естафету, - зазаначив на своїй сторінці у фейсбук Микола Орлов.

Очільникам Рівненщини передали естафету в акції Ice Bucket Challenge







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ