Ми у Facebook
10.09.2014, 12:17

Магнітні бурі у вересні 2014 року

Людям чутливим до метеорологічних змін слід бути обережнішими у дні, коли прогнозують магнітні бурі. Так, у вересні 2014 року відбудеться дві основні магнітні бурі.
Першу з них слід чекати — 8 вересня - з 16.00 до 20.00. Наступна станеться: 22 вересня - з 05.00 до 07.00.

В дні, коли активуються магнітні бурі, особливо уважними до свого здоров'ю мають бути люди з серцево-судинними захворюваннями, схильні до підвищеного артеріального тиску. В такі дні радять максимально скоротити список запланованих справ. Не робіть великих покупок, уникайте конфліктних ситуацій. Бажано не користуватися автомобілем, а прогулятися пішки. І, без сумніву, не варто в ці дні захоплюватися спиртним або іншими тонізуючими засобами.
У такі дні намагайтесь побільше відпочивати та уникати виконання складних та серйозних справ.

Священик з Рівненщини написав молитву за Україну

Намагайтесь виконувати якомога легшу роботу та побільше відпочивайте. Нагадаємо, серед основних симптомів метеозалежності - стомлюваність і дратівливість. Тому під час магнітних бур слід менше напружувати організм і, по можливості, переносити важливі зустрічі, а також пропускати гучні вечірки.

Ще раз нагадаємо, що магнітні буря впливають далеко не на всіх людей, відчувати їх на своєму здоров'ї може лише 10% усього населення планети. Тому не хвилюйтесь раніше часу та не налаштовуйте себе на погане самопочуття.





На правах реклами