Ми у Facebook
31.08.2014, 08:22

ФОТО: Навпроти продовольчого ринку в Рівному створюють композицію "Небесна сотня"

Навпроти рівненського центрального продовольчого ринку тривають роботи зі створення художньо-скульптурної композиції «Небесна сотня». Її основою стане картина рівненського митця Юрія Журавля. Автор проекту - художник-дизайнер Олексій Огонь.
Композиція нанесена на керамічну плитку, яка нині викладається на підготовлену стіну двоповерхової будівлі поряд із залом органної та камерної музики. Крім того, інсталяцію буде доповнено скульптурними формами, виконаними з архітектурного бетону, які імітують барикади Майдану.

31 серпня - День міста Рівне [ПРОГРАМА ЗАХОДІВ]

Як повідомляв портал OGO.ua раніше, вартість композиції "Небесна сотня" - 74 тисячі 700 гривень. Усі кошти надали спонсори та благодійники. Бюджетних коштів не залучатимуть.

ТОП-5 соціальних роликів на підтримку української армії

Нині на попередньо підготовлену стіну, з якої вже забрали два рекламні щити, банкомат і телефон-автомат, будівельники вкладають плитку, на яку нанесена щироко відома далеко за межами Рівного робота Юрія Журавля, на якій зображено узагальнений образ героїв Небесної Сотні.

Рівне: родинам загиблих на Майдані виділили землю

До слова, у День міста Рівне, 31 серпня, на Майдані Незалежності членам сімей, загиблих героїв Небесної сотні вручать нагрудні знаки та звання «Почесний громадянин міста Рівного».










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ