Ми у Facebook
05.09.2014, 16:33

Рівненщина: стало відомо про загибель ще одного героя АТО

Наприкінці серпня у зоні проведення антитерористичної операції в районі м. Іловайська Донецької області під час спроби вийти з оточення, так званим «зеленим коридором», загинув боєць батальйону особливого призначення «Херсон» капітан міліції Руслан Сергійович Салівончик.

Руслан Салівончик навчався у Запорізькому юридичному інституті. Після закінчення навчання прийшов працювати до Каховського райвідділу міліції у сектор карного розшуку. Його поважали колеги, добре знали жителі міста. З початком проведення на Сході України антитерористичної операції він не міг залишатися осторонь та записався добровольцем у батальйон патрульної служби особового призначення «Херсон».

Руслан Салівончик із честю виконав свій службовий та громадянський обов'язок, не покинув поле бою, віддав своє життя заради миру в Україні.

У Рівному поховають ще одного загиблого героя у зоні АТО [+Фото]

Прощання із загиблим, у якого залишилася семилітня донечка, відбудеться 6 вересня об 11.30 біля пам’ятника Т.Г. Шевченку у місті Костополі. У зв’язку з цим, 6 та 7 вересня у Костопільському районі оголошено Днями жалоби.

У Дні жалоби на підвідомчій території органів державної влади, установ, організацій приспустити Державний Прапор України, забезпечити внесення відповідних змін до всіх запланованих розважальних культурно-масових заходів, графіка спортивних змагань, радіопередач.






На правах реклами