Ми у Facebook
15.09.2014, 12:10

Українці все частіше хочуть відпочивати без росіян

У вітчизняних туроператорів нова проблема – українці не хочуть відпочивати на одних курортах з росіянами. Продавці турів зазначають, що сутички між російськими та українськими туристами на політичному ґрунті почастішали, часто доходить навіть до бійок.
Ще на початку весни українські айтішники запустили проект NoRussians.com. На цьому сервісі кожен бажаючий має можливість перевірити практично будь-який готель у світі, чи багато туди приїжджають відпочивальників із Росії.

Місцеві туроператори також останнім часом все частіше отримують замовлення на “відпочинок без росіян”. На жаль, експерти повідомляють, що знайти готелі, де б не було жодного росіянина наразі неможливо.

Перша українська соціальна мережа досягла позначки у 200 тисяч користувачів.

Однак українські айтішники стверджують, що це лише питання часу. «Проект є повністю українським, однак зорієнтований був у першу чергу на іноземних користувачів. Оскільки вони найбільше пишуть негативних відгуків про відпочинок та перебування в одному готелі із росіянами», – повідомив розробник сайту «Тури без росіян» Максим Саваневський.





На правах реклами