Ми у Facebook
15.09.2014, 10:46

У ДТП на Рівненщині загинув чоловік та постраждала трирічна дитина

У п’ятницю, 12 вересня, поблизу села Грушвиця, Рівненського району на трасі державного значення "Київ-Чоп" трапилося ДТП у якому постраждало четверо людей.
Водій автомобіля OPEL KADETT, 61­-річний житель Рівненського р­айону, рухаючись зі сторони м. Львів в напрямку м. Рівне, за попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та стан транспортного засобу.

Під час зустрічного роз’їзду у його автомобіля злетіло переднє ліве колесо, в результаті чого даний автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «VOLVO FH 12.420», з напівпричепом, під керуванням 40-­річного жителя м.Тернопіль.

Неподалік Рівного розбився парашутист із Закарпаття

Як повідомляє прес-служба ДАІ Рівненщини, в наслідок ДТП 61-річний водій "Опеля" потрапив до реанімації. Ще один пасажир "Опеля" також із травмами у лікарні. Трирічний хлопчик, який знаходився у тому ж автомобілі був госпіталізований у хірургічне відділення. А 43-річний­ пасажир цього ж транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Тіло доставлено в морг м.Рівне.





На правах реклами