Ми у Facebook
18.09.2014, 14:33

Колектив "Укрпошти" у Рівному не пускає на роботу нового керівника

Сьогодні о 12-й годині працівники "Укрпошти" у Рівному вийшли пікет під стіни рівненської дирекції. Вимога людей - не призначати керувати ними людину, яку вони не знають і не хочуть бачити.
Справа у тому, що керівник Рівненського УДППЗ “Укрпошта” Валерій Колганов наразі перебуває на лікарняному, а його обов`язки тим часом виконував перший заступник Іван Шевчук. Тепер же, виявляється, є наказ з Києва на призначення нового керівника. Ним є Володимир Павловський, який до цього обіймав посаду у місті Дубно, повідомляє РТБ.

У рівненському навчальному центрі махлювали?


Саме цього чоловіка "зі сторони" колектив і не хоче бачити керівником, адже, кажуть люди, він не зовсім добре розуміється на цій справі, а попередній керманич цілком їх влаштовував.

До слова, останній виконувач обов`язків директора Іван Шевчук є кандидатом в нардепи від "Сильної України" і вважає ситуацію на підприємстві політичним замовленням проти себе. Тим часом новий керівник Володимир Павловський впевнений, що з часом конфлікт залагодиться і йому дозволять принаймні спробувати себе на новій посаді. Про цей конфлікт, до слова, вже повідомили гендиректора Укрпошти у Києві.

На роботу у рівненську податкову прийматимуть на конкурсній основі







На правах реклами