Ми у Facebook
13.10.2014, 10:48

Жодного рейдерства на Рівненщині не буде – Сергій Рибачок

У п’ятницю, 10 жовтня, голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок на спільному брифінгу з правоохоронцями прокоментував ситуацію, що виникла довкола агропромислового підприємства «Зоря». За інформацією міліції, вчора там сталася сутичка, внаслідок чого є постраждалі.
«Наша позиція, як обласної держадміністрації, що жодного рейдерства на Рівненщині не буде, - зазначив Сергій Рибачок. - Такі випадки потрібно припиняти на початку, на це має бути миттєве реагування. Сьогодні була нарада за участю правоохоронців, представників Держземагентства, де напрацювали першочергові завдання у цій ситуації».

За словами голови ОДА, основні питання - це дотримання правопорядку на Рівненщині, недопущення жодних силових варіантів.

«Якщо хтось захоче реалізувати силовий варіант, отримає дуже жорстку відповідь у межах законодавства. А приватні інтереси нехай з’ясовуються у суді. Також серед першочергових завдань - це погашення боргів, які має це агропідприємство перед державою і людьми», - зауважив Сергій Рибачок.

На Рівненщині проходить референдум щодо переходу в Київський патріархат

За словами першого заступника голови РОДА Юрія Приварського, офіційні борги агрофірми перед державою - мільйонні. «Це свідчить про те, що є підстави говорити про банкрутство, - зазначив Юрій Приварський. - До того ж, є рішення суду про початок процедури банкрутства».

«Оскільки підприємство визнано банкрутом, судом призначений арбітражний керуючий. Вчора він намагався потрапити на підприємство, де мав отримати печатку та бухгалтерську звітність. Втім стався інцидент. А вже сьогодні вранці біля адмінприміщення агрофірми «Зоря» невідомі особи спричинили сутичку, в результаті якої дві людини отримали тілесні ушкодження», - повідомив начальник УМВС в Рівненській області Сергій Максимов.

У Рівному завершили створення барельєфу "Небесна сотня"


«Вже є два кримінальних провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб та за фактом вчинення тілесних ушкоджень. Основне питання сьогодні – забезпечити громадський порядок працівникам підприємства», - додав перший заступник прокурора Рівненщини Олександр Васюк.





На правах реклами