Ми у Facebook
28.10.2014, 13:03

У Рівному покажуть виставку «Зсередини»

У середу, 29 жовтня, в Майстерні кави (вул. Полуботка, 4) відбудеться відкриття виставки «Зсередини» від талановитої рівнянки Катерини Газізянової.
В нашому сучасному житті всі оцінюють все по зовнішньому вигляду. Катерина намагається дивитися всередину речей. Тому і ці картини не виникли просто так. В кожній з них дівчина намагалася зобразити всього по трохи: трохи сенсу, трохи божевілля, трохи форми і символів. Словом все, що є в житті, все, що надає чомусь значення та назву. Дивитися всередину, бачити більше, відчувати більше, показати те, що зрозуміла, виправдати неформальність – так вона працює.

Щодо кольору, то ще зі шкільних років їй було притаманно працювати в чорно-білих тонах та в жанрі графіки. Чорне і біле – це філософія життя. На думку автора, є лише добро і зло, любов і неприязнь, солодке і солоне. А все що у відтінках, то страждання і невизначеність. Тому Катерина відштовхується в роботах від своєї категоричності.



Картини – це образи того, що бачить всередині об’єктів світу Катя, це те, що вона народила своєю чуттєвістю, пером та дешевою тушшю.





Початок виставки о 17:00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ