Ми у Facebook
12.11.2014, 11:45

Відбувся 9 етап Кубка Рівненської області з шахів-2014

Минулими вихідними в Сарнах проходив 9 етап Кубка Рівненської області з шахів 2014 року за швейцарською системою в 9 турів.
Виборювали звання кращих представники Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ, а також гості з Волинської, Львівської та Київської областей. Всього було 58 учасників.

З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Матвійчук Олександр з Рівного, 2 місце в Кошмака Юрія зі Здолбунова, 3 місце в Самосюка Віктора з Києва.

За підсумками змагань кращі інтелектуальні спортсмени отримали цінні призи та здобула бали в загальний залік Кубка області (1 місце – 10 балів, 2 місце – 8, 3 місце – 6, ..., 8 місце - 1).

Після 9-х етапів обласної шахової серії Гран-Прі лідирує з найбільшою кількістю балів Боришкевич Роман – 47, за ним ідуть Кохно Олександр – 46, Матвійчук Олександр – 33, Петренко Олександр - 30 (всі з Рівного) і т.д.



Всього в рамках кубкових змагань заплановано провести 11 турнірів в різних населених пунктах Рівненщини. Наступний подібний шаховий захід відбудеться 15-16 листопада в Дубно.

За матеріалом rivnechess.at.ua

Див. також:

Футбол. Стали відомі претенденти на Золотий м'яч





На правах реклами