Ми у Facebook
19.11.2014, 23:45

Головне за день (19 листопада)

Цинічне спалення десяти цуценят на мікрорайоні "Північний". Рівненський Владика Іларіон назвав Митрополита Варфоломія "вірним слугою патріарха Кирила та Володимира Путіна". Пропозиція щодо призначення голови Рівненської ОДА.


Десятьох цуценят заживо спалили

Надзвичайна подія сталася на вулиці Коновальця, у приміщенні недобудованого дитячого садочка. Волонтери, які знайшли цуциків, розповіли, що собачкам було три тижні.Їх спалили заживо разом з будкою.

Рівне: собачок, яких спалили заживо, мали роздати людям [+Фото]

У Рівному по-звірячому вбили собаченят [ФОТО 18+] [+Фото]

ВІДЕО: Рівненська міліція шукає тих, хто спалив заживо десять цуценят

Рівненський Владика Іларіон назвав Митрополита Варфоломія "вірним слугою патріарха Кирила та Володимира Путіна"

На офіційному сайті Рівненської єпархії УПЦ КП опублікували звернення Архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона щодо відкликання Митрополитом УПЦ МП Варфоломієм підпису під Меморандумом про створення Помісної Православної церкви. Архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон у офіційному зверненні назвав Варфоломія "вірним слугою патріарха Кирила та президента Росії Володимира Путіна".

Більше новин щодо Меморандуму єднання

До Президента звернулися щодо призначення голови Рівненської ОДА

Активісти, які є членами Громадської ради при Рівненській ОДА, пропонують призначити головою Рівненської ОДА голову громадської ради - Юрія Ходаковського.

Таке рішення підтримали на засіданні Громадської ради і з відповідним зверненням вирішили звернутися до Президента України.





На правах реклами