Ми у Facebook
03.12.2014, 13:40

В Рівному благодійним міні-футбольним матчем підтримали батальйон «Горинь» [+Фото]

Матч між представниками клубного руху Волинської та Рівненської областей проходив у футбольному залі ДЮСШ No4. Змагалися між собою працівники нічних клубів: бармени, Dj, промоутери, МС.
Під час турніру організаторам благодійного проекту вдалося зібрати 3070 гривень. Зібрані кошти пішли на потреби поранених військових із зони АТО, а саме було закуплено протизастудні та протизапальні засоби для наших військових. Всі медикаменти вже передано в зону АТО.

Один із організаторів благодійного міні футбольного матчу, відомий громадський діяч Рівненщини Роман Яворський зазначає, що подібні заходи відбуватимуться в нашому краї й надалі.

- Потрібно, аби кожен громадянин своєї держави сьогодні намагався хоч чимось допомогти країні відстояти її територіальну цілісність та незалежність, - розповідає Роман Яворський. – Не займатися популізмом, а конкретними діями допомогти державі. Сподіваюся, що й ми подібними благодійними заходами допоможемо хоробрим патріотам, які захищають незалежність нашої країни на Сході України. Величезна дяка і тим небайдужим свідомим громадянам, які відвідали цей благодійний спортивний захід. Завдяки цим людям воїни отримали належну медичну допомогу. Герої не будуть забуті.

Благодійний матч закінчився із рахунком 8:8.



Організатори турніру Роман Яворський та Тарас Ляшецький запевняють, що подібні благодійні спортивні змагання відбуватимуться і в найближчому майбутньому, та висловлюють подяку за співпрацю мережі аптек «24».



Див. також:

На сході бойовики поранили рівненського військового





На правах реклами