Ми у Facebook
07.12.2014, 15:45

Рівне може мати величезні проблеми через зупинку "Рівнеазоту"

В цьому запевняє міська влада і самі жителі міста. Адже всі згодні, що у важкий для країни час, не повинен зупинятися промисловий гігант краю.
Нагадаємо, що підприємство "Рівнеазот" може припинити свою роботу через брак газу. Така зупинка призведе до того, що без роботи залишаться 4000 працівників підприємства, бюджет недоотримає мільйони гривень податків, а при зупинці очисних споруд підприємства може розпочатися екологічна криза.

- Вкотре заявляю, що це буде велика проблема для Рівного. Допоки ми стабільне місто, ми наповнюємо бюджет. Ми отримали субвенцію на зарплати вчителям, у нас немає серйозних проблем. Як тільки зупиниться «Азот», у нас з’явиться чимало фінансових і соціальних проблем, адже понад чотири тисячі працівників цього підприємства залишаться без роботи і опиняться на вулиці, - коментує ситуацію міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, що у зв'язку з ситуацією секретар Рівненської міської ради Андрій Грещук офіційно звернувся до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина. А депутати Рівненської облради прийняли звернення до Кабміну щодо неприпустимості зупинки "Рівнеазоту".

Статті до теми:

Працівники "Рівнеазоту" збираються на страйк проти зупинки підприємства

Депутати Рівненської облради прийняли звернення до Кабміну щодо "Рівнеазоту"





На правах реклами