Ми у Facebook
09.12.2014, 18:30

ВІДЕО: Фільм про Героя Небесної сотні рівнянина Олександра Храпаченка

Фото з групи пам'яті Олександра Храпаченка

Наречена загиблого на Майдані Героя Небесної сотні Олександра Храпаченка - Катерина Самчук на своїй сторінці у соціальній мережі виклала фільм про Олександра, де у світлинах показано життя Героя України.
Назва фільму - "Таке коротке і таке велике життя", яка цілком відповідає життєвому шляху Олександра. У фільмі, впродовж 10 хвилин, можна побачити дитячі світлини Героя, вистави, в яких грає Олександр, фото з коханою, у вирі подій Майдану і аж до прощання з Героями у Рівненському драмтеатрі.

27-річний Олександр Храпаченко, випускик РДГУ, театральний режисер за освітою, запам`ятався усім, хто його знав, життєрадісним, позитивним, енергійним і повним ентузіазму. Він захоплювався туризмом, полюбляв мандрівки, займався скелелазінням. Закінчив рівненську школу № 19, очолював там учнівське самоврядування, грав у КВК. Займався у театральній студії Палацу дітей та молоді. Загинув від кулі снайпера на Майдані у Києві 20 лютого.

До слова, 21 листопада Петро Порошенко видав Указ у якому присвоїв звання Героя України тим, хто загинув під час сутичок на Майдані, серед них троє рівнян - Олександр Храпаченко, Георгій Арутюнян та Валерій Опанасюк.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО



Статті до теми:

Рівненські герої Небесної сотні стали Героями України

Загиблому на Майдані рівнянину Олександру Храпаченку присвятили відео





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ