Ми у Facebook
08.12.2014, 00:15

«Ранкова кава»: хіромант і психолог із Рівного Жанна Табачук - про таємниці ліній долі [+Фото]

Пригадуєте пісню Арсена Мірзояна - “Ти смужка на лінії долі...”? Так ось, серед нас є люди, які вміють читати ці смужки і допомагати іншим користуватись цією інформацією. Отож, секрети, які можна дізнатися зі смужок долі на людській долоні, розповідає практикуючий хіромант, психолог Жанна Табачук.
- Пані Жанно, для початку давайте пояснимо, що таке хіромантія. Адже це слово зараз, як кажуть, у тренді, але не всі розуміють, що воно означає.

- Насправді хіромантія – це дуже давня наука. І впродовж своєї історії, і нині вона розвивається та змінюється. Людина змінювала побут, характер, життєві принципи, і ми хочемо знати для себе і про себе щось нове. Виникають різні бажання пізнати себе, своє минуле, і це надихає на те, щоб досліджувати хіромантію. Ті знання, які має наука хіромантія, постійно накопичуються, отож потрібно і власні знання удосконалювати, що я, як хіромант, і намагаюся робити.


- Цікаво, а що стало причиною того, що ви вирішили цим займатися, і в якому віці у вас виникло таке бажання?

- Мені було 14 років, я переглядала журнал, мені сподобалася у ньому стаття про хіромантію. Зацікавив виклад інформації, і я почала більш детально та глибше досліджувати нові матеріали. Першу практику мала тоді ж - у 14 років, і практикувалася я на друзях та знайомих.


- А рідні як ставилися до вашого захоплення?

- Спочатку вважали його дивакуватим, а потім я почала практикуватися і на них. Тепер вони про це все знають, а мій творчий потенціал розширюється: працюю і психологом, і хіромантом. Я можу попрацювати спочатку з людиною, як психолог, щоб знайти до неї підхід, А потім вже подати їй інформацію таким чином, щоб це було доступно для неї та зрозуміло. Бо бувають не тільки хороші моменти, а і труднощі, які долає людина. І від того, як я подам цю інформацію і як людина на неї відреагує, залежить аналіз її подальшого життя. Я допомагаю людям не зациклюватися на наданій інформації, адже даю поради, як людина може допрацювати і як краще вчинити в тій чи іншій ситуації.



- Якщо говорити безпосередньо про методику прочитання по людській руці - що ви, як хіромант, на ній можете побачити?

- Це індивідуально настільки, що коли людина приходить, то я запитую: що саме вас цікавить? Під час спілкування ми розуміємо, чи зможу я компетентно надати відповідь, і в ході прийому я можу пояснити людині будь-яку інформацію. Головні питання, з якими люди звертаються нині – це проблеми зі здоров’ям і ситуація в країні. Запитують, коли настане мир. Звісно, АТО – вкрай важлива тема, адже багато наших чоловіків захищають країну від ворога, і жінки хочуть знати, що на них чекає. Крім того, люди звертаються з питаннями щодо роботи: зокрема, що робити коли втрачаєш роботу. А я по руці можу прочитати, який вид роботи підходить людині, коли краще проходити співбесіду. І, звичайно, одне з ключових питань – це фінансові проблеми. Матеріальний стан родини, доходи та забезпечення родини – надзвичайно важливі.


- А молоді дівчата, напевно, найчастіше все ж запитують про весілля, майбутнього чоловіка. Чи не так?

- Звісно, дівчатам цікаво, чи ніякі побічні сили не заважають їм вийти заміж, Ми знаємо, що є вінець безшлюбності, є порчі на самотність і якщо я це бачу, то в тій чи іншій мірі можу надавати інформацію що треба доопрацювати, щоб доля дала можливість створити успішний шлюб, народити дитину. А якщо є проблеми зі здоров’ям, то хіромантія може попередити різні захворювання за рік, за два.


- На мою думку, перевага хіромантії над екстрасенсорикою в тому, що вона не дає людині чітку і конкретну, для прикладу, дату смерті, а надає можливість дізнатися про певні негативні випадки, застерегти людину і тим самим залишає право вибору...

- Так, хіромантія – це застереження, тобто ті люди, які дотрималися порад і були більш обачними та обережними, могли уберегтися від проблем. Я можу сказати людині, що у неї може бути довге та щасливе життя, але потрібно позбавитися негативних чинників, і якщо людина прислухається, то це може її врятувати. Основна моя робота – внести корективи, дати людині натхнення, щоб вільно рухатися в майбутнє.



- Цікаво ще дізнатись: а людина народжується і помирає з однаковими лініями на долоні?

- Упродовж життя лінії можуть змінюватися, це залежить від людини. Ми народжуємося з певним планом, але часто ми від нього відхиляємось, порушуємо ті чи інші правила. Це може бути пов’язано з рівнем духовності людини, з поганими звичками, і тоді те життя, яке має людина, кардинально змінюється і не відповідає першопочатковому плану. Буває так, що лінія життя довга, але своїми вчинками людина сама забирає у себе цей час. Звісно, є і фатальні лінії, які не можна змінити, і тоді особа просто приречена на випробування та завершення життя.


- Не можу не запитати про прогноз подій в Україні. Адже тема АТО, війни вона стала для нас найголовнішою. Що чекає на Україну, з якими прогнозами входимо у 2015 рік?

- Порадувати людей особливо мені немає чим. Ситуацію ускладнює те, що політика в цій ситуації відіграє першочергову роль. Космос, планети, всесвіт давали нам інформацію про те, що війна закінчиться швидше, але темні сили взяли зараз гору, вони стають сильнішими і війна затягується. Моє передбачення, що зима і весна в Україні будуть в стані війни і принесуть іще чимало революційних подій. Я переконана, що без допомоги миротворчих військ нам не обійтися. Є країни-сусіди, які схвильовані цією ситуацією, і ми чекаємо від них допомогу. Я підтверджую ту інформацію, яку я друкувала та розповідала ще раніше – війна може закінчитися тоді, коли в Україну введуть миротворчі війська. За моїм прогнозом – вони вже сформовані і чекають команди. Ми самі це питання не вирішимо.

Наша Україна – сильна держава. Ми сильні люди, і до 2017 року на нас чекає період змін, але це будуть зміни не тільки в гірший, але і в кращий бік. Нам потрібно в це вірити, мати духовний стержень і тоді прийдешні роки будуть чудовими та успішними.

Жанан Табачук - 067 948 96 69


м.Рівне, вул.С.Петлюри, 6, кв.8

До теми:

"Ранкова кава" у Фейсбук: приєднуйтесь!

"Ранкова кава": Антоніна ЮХИМЧУК, засновниця центру "Код здоров’я"

"Ранкова кава": МРТ - найбільш повне обстеження організму





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ