Ми у Facebook
11.12.2014, 08:11

Рівне: міліція розкрила резонансне подвійне вбивство батька та бабці

Рівненські правоохоронці розкрили подвійне вбивство на вулиці Данила Галицького, 6 у місті Рівне.
Жахливе вбивство у Рівному: у квартирі на вулиці Данила Галицького знайшли два трупи. 38-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран потиличної ділянки голови та тіло 64-річної жінки з тілесними ушкодженнями у вигляді множинних забійних ран обличчя.

Такої кількості крові не бачили навіть досвідчені правоохоронці, адже тілесні ушкодження вбивця спричинив молотком.

А найжахливіше в цій трагедії те, що вбивцею рідного батька та бабусі виявився 15-річний син та онук. Хлопець зізнався у вбивстві. А на питання про те, чому так вчинив, сказав, що посварився з бабусею та затаїв на неї образу.

"Близько третьої години ночі між Максимом та його бабусею виникла суперечка. Молодик, посварившись з нею, вийшов на кілька хвилин з помешкання, а коли повернувся, схопив на кухні один із предметів побуту і почав наносити ним удари по обличчю бабусі. Коли переконався, що остання не рухається, накинувся на батька та, аби приховати вчинене, забив і його до смерті, - повідомляє прес-служба Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області.

- В ході слідчих дій міліціонери з’ясували, що 15-річний підліток, діючи умисно, перебуваючи в приміщенні квартири, на ґрунті особистої неприязні, протиправно позбавив життя свого рідного батька та бабусі, завдавши невстановлену кількість ударів в область голови померлих невідомим предметом. Тіла загиблих доставлені в морг для проведення судово-медичної експертизи".

Хлопцю загрожує покарання від 10 до 15 років ув'язнення.

Статті до теми:

Фото резонансного вбивства батька та бабці у Рівному

Де сталося резонансне вбивство батька та бабці: карта Рівного [+Фото]

Рівне: подробиці резонансного вбивства батька та бабусі[url][/url]





На правах реклами