Ми у Facebook
30.12.2014, 17:05

Як прикрасити новорічний стіл

Для того, щоб правильно прикрасити святковий новорічний стіл, цього року бажано, щоб будь-які вироби і прикраси новорічного столу були з натуральних матеріалів.
Домінування синіх та зелених кольорів

Для того, щоб правильно прикрасити святковий новорічний стіл і не образити покровительку наступаючого року – синю дерев`яну Козу – насамперед, бажано, щоб будь-які вироби і прикраси новорічного столу були з натуральних матеріалів. Наприклад, серветки і скатертини повинні бути лляними, а що стосується інших елементів прикрас, то бажано використовувати різноманітні дерев'яні вироби.
На святковому столі повинні домінувати сині та зелені кольори, їх відтінки. Також бажано прикрасити стіл за допомогою декоративних свічок, які будуть здатні створити неповторну святкову атмосферу.



Побільше зелені та овочі

Коза – травоїдна тварина, тому на столі має бути багато зелені та овочів. Щоб бути оригінальними, одну зі страв на святковий стіл можна оформити у вигляді Кози, на столі обов'язково повинна стояти окрема страва з різноманітною зеленню, літні салати будуть дуже доречними.

Салати в новорічному меню повинні бути не змішаними, а красиво викладеними з різних компонентів на одному блюді, які вже можна поєднати на столі. Підійдуть листкові салати з великим вмістом овочів. Не обов’язково, щоб на столі все було вегетаріанське, доречно буде подати фаршировану рибу, холодець з риби, запечене м’ясо, фаршировану качку чи курку.



Також можна сміливо готувати «Оселедець під шубою» або «Олів'є». Якщо ви не уявляєте святковий новорічний стіл без сьомги і червоної ікри, то ці делікатеси можна подати в максимально зеленому оформленні.

Традиційно на стіл ставлять канапе. Їх можна зробити із тих продуктів, які вам найбільше подобаються, але найголовніше – вони повинні бути красиво прикрашені зеленню.

Гарячі страви на новорічний стіл краще також приготувати з травами. Коза любить сиру їжу, тому варто прибрати з меню напівфабрикати.

Новорічне меню 2015 – це меню, в якому багато десертів зі свіжих фруктів
Сюди підійдуть апельсини, банани, яблука, ананаси. Лимон можна поставити не тільки як закуску, але й прикрасити ним рибні та м’ясні страви.
Не забудьте поставити на стіл вишукане вино. Однак, варто поставити й що-небудь безалкогольне. Свіжовичавлені соки – найкращий варіант.



Чудовим десертом, прикрасою і способом задобрити рік, який скоро настане, є східно-новорічне вівсяне печиво. Спечене своїми руками, прикрашене глазур'ю, воно допоможе наповнити будинок ароматом свята. Його можна зробити у вигляді ялинок чи зірочок. Небагато творчості, трохи фантазії – і буденна страва стане головним сюрпризом солодкого новорічного меню.

І, звичайно, не варто забувати про торт. Йому можна надати форму рукавиці, годинника або сніговика, а ще можна прикрасити його написом або зображенням символу 2015 року – з кольорового мармеладу.



Джерело: zt.20minut.ua

Статті до теми:

ТОП-5 рецептів гарячих напоїв на зимові свята

Декілька ідей, як прикрасити будинок до новорічних свят

Головний колір 2015 року





На правах реклами