Ми у Facebook
25.12.2014, 11:41

"ВОЛЯ" зареєструвала Пакет антиолігархічних законопроектів, що принесе Бюджету-2015 додатково 100 мільярдів

Пакет антиолігархічних законопроектів перекладе тягар наповнення Держбюджету-2015 рік з незахищених верств населення на олігархів.
"Ці законодавчі ініціативи дозволять наповнити бюджет за рахунок додаткових надходжень замість економії на найбідніших. Уряд сьогодні пропонує піти шляхом скорочення витрат на освіту, медицину, скасування пільг студентам, чорнобильцям, матерям, пенсіонерам на загальну суму близько 27 мільярдів грн та хоче ввести дуже жорсткі правила для малого і середнього бізнесу. Ми пропонуємо альтернативу. Гроші в бюджет, достатні для його збалансування, у розмірі приблизно 100 мільярдів грн, можна отримати, змінивши правила для олігархів," – прокоментувала член Ради партії "ВОЛЯ" Ольга ГАЛАБАЛА, яка увійшла до авторського колективу з розробки Пакету антиолігархічних законопроектів.

Йдеться про чотири законопроекти, що зареєстровані у Верховній Раді за номерами 1492, 1493, 1491 та 1127 депутатами політичної партії "ВОЛЯ" Юрієм Дерев'янком, Іриною Сусловою та авторським колективом – членами Ради партії Ольгою Галабалою та Сергієм Тараном.

Це закон, який ліквідує податкові пільги для олігахів (Ахметова, Коломойського, Фірташа, Льовочкіна, Клюєва, Бойка), підвищує ставку ренти на руду, нафту та газ, дає можливість виплатити дивіденди на тих підприємствах, де держава має свою частку та ліквідовує схеми "відкатів" з державних закупівель.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ