Ми у Facebook
03.01.2015, 23:00

Відкриття року в Рівному - ресторан "Pizza Celentano Ristorante"

Новим рестораном, баром чи кафе у наш час вже не здивуєш нікого. Вибаглива українська публіка, розпещена європейськими курортами та сервісом, все прискіпливіше та прискіпливіше споглядає на оформлення, меню та вишкіл персоналу, рідних, вітчизняних закладів харчування.
Доводиться українським рестораторам крутитись, подекуди, як білка в колесі, вражати, захоплювати, вигадувати концептуалізм (місцями якого більше, аніж смаку і якості в самому закладі).

Як не дивно, новому ресторану "Pizza Celentano Ristorante" у Рівному не довелось стрибати вище голови і витанцьовувати канкан, аби заманити гостя. Цьому ресторану вдалось розірвати шаблони та стереотипи, що існували досі просто своїм фактом відкриття. Ресторан пішов найвдалішим шляхом, який може обрати заклад, де позитивні враження своїх гостей стоять на першому місці – чесність, відкритість, драйвовий мікс смаку та емоцій. Адже смакувати справжні італійські страви та вина в яскравій атмосфері сучасної еклектики – це виклик для справжніх гурманів і поціновувачів стилю.

А емоції, повірте, будуть. І не тому, що це перший і, поки що, єдиний в Україні ресторан "Pizza Celentano Ristorante" у такому форматі. Фірмову страву тут, до слова, готують справжні майстри, так звані піцайоли, що створюють не лише смачну італійську піцу, але і перетворюють цей процес у справжнє шоу. Офіціанти, можуть і вдало пожартувати, і смачну страву порадити. Асортимент також, приємно здивує: італійські страви, смак яких вдало можна підкреслити широким вибором італійського вина. До речі, вина у ресторані – взагалі окрема тема. Тут на них добре розуміються і знають, яким вином підкреслити саме ваш настрій.

Не забули у "Pizza Celentano Ristorante" про найменших гостей. Для них є Bambino room, де на малюків чекає багато сюрпризів, зокрема модна ігрова приставка Xbox та улюблена піца у новому мега-розмірі.

Незабаром для улюблених гостей "Pizza Celentano Ristorante" запроваджує нове сніданкове меню, бо хоче переконати, що такий ранок може зробити легким та сповненим смаку до життя увесь ваш день.

Тож якщо ви шукаєте смак, естетику та затишок, якщо звикли до європейських ресторанів та розумієтесь на хорошому італійському вині – вибір очевидний.

"Pizza Celentano Ristorante" – це те місце, в якому побувавши раз, хочеться повертатись ще і ще. І щоразу отримувати незабутній вибух смаку та емоцій!

Pizza Celentano Ristorante
вул, Словацького, 4\6
Години роботи:
Понеділок - Неділя:10:00-23:00
Контактний телефон:
(0362) 45-03-47
egoisty.com


До теми:

Мережа року в Рівному: "Піца Челентано"

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ