Ми у Facebook
11.01.2015, 14:00

Рівне: 100 бажань і 100 порад – в магазинах від “Мірад”

Надійна співпраця з перевіреними партнерами і постачальниками, стабільний високопрофесійний колектив, постійний невпинний рух уперед, а найголовніше — щоденне задоволення потреб найвибагливіших споживачів — усе це є в активі рівненської фірми “Мірад”.
На кожному ринку є лідери, які були першими і залишаються кращими. Їх наслідують, з ними намагаються конкурувати, але поки хтось робить лише один крок, лідер знову і знову стрімко виривається вперед. Адже досвід, знання і прагнення завжди бути на висоті не можуть не давати відчутного результату. Надійна співпраця з перевіреними партнерами і постачальниками, стабільний високопрофесійний колектив, постійний невпинний рух уперед, а найголовніше — щоденне задоволення потреб найвибагливіших споживачів — усе це є в активі рівненської фірми “Мірад”.

Рівненська фірма "Мірад" працює на ринку сантехніки та керамічної плитки ось уже більше 20 років. З перших днів існування фірма обрала надзвичайно зручну для кінцевого споживача стратегію: “Мірад” є ексклюзивним ділером чотирьох провідних заводів-виробників керамічної плитки: Paradyż, Cersanit, Cerrad та Opoczno. Неодноразово рівненську фірму визнавали кращим в Україні дилером цих визнаних виробників. А таке відзначення — це не просто слова подяки, а насамперед можливість для кінцевого споживача купувати якісну продукцію європейського рівня за цінами завода-виробника.

Колектив фірми “Мірад” постійно тримає руку на пульсі найсучасніших новинок європейського ринку керамічної плитки та сантехніки. А отже, тут завжди можна придбати різні види керамічної плитки сучасного дизайну (матову, глянцеву, рельєфну; для кухні, вітальні, ванної кімнати); широкий асортимент сантехніки (ванни й душові кабіни різних форм, меблі для ванної, умивальники, унітази, біде, акрилові піддони тощо); сухі будівельні суміші та супутні матеріали для ремонту та облаштування помешкання (клей, пісок, цемент, шпаклівка) тощо.

Як і кожне успішне підприємство з солідною історією на ринку, фірма “Мірад” не стоїть на місці, а прагне розвиватись, виходити на нові рівні обслуговування споживача, гнучко реагуючи на потреби ринку. Відтак, якщо “Мірад” є визнаним імпортером якісної європейської сантехніки та керамічної плитки, то його дочірня фірма – “Атіта” – спеціалізується на продукції українського виробництва. А весь асортимент продукції, яку завозять до Рівного “Мірад” і “Атіта”, можна придбати у фірмовому салоні-магазині “Атіта”, який три роки тому гостинно відчинив двері на вулиці Крейдяній, 9.

Чого тільки немає у цьому триповерховому красені-магазині!.. І не тільки у самому салоні, а й на оглядовому майданчику поряд, який зі смаком облаштували на облагородженій території колишньої промзони під дбайливим керівництвом незмінної власниці фірми “Мірад” Тетяни Кононенко.

Потрапляючи сюди, опиняєшся у справжній оазі затишку, комфорту, вишуканості і краси. Увесь товар тут представлений настільки зручно для покупця, що поїхати звідси без вигідної покупки просто неможливо! А високопрофесійні продавці-консультанти допоможуть кожному покупцеві зробити свій власний вибір, обравши товар на свій смак і гаманець.

Колектив продавців — предмет особливої гордості Тетяни Кононенко. Більшість працівників віддали роботі на фірмі по півтора десятки років і більше. “Якби існував всеукраїнський конкурс серед продавців кераміки — впевнена, мої дівчата вибороли б чи не всі призові місця”, – переконана Тетяна Леонідівна.

А порадити споживачам продавці салону-магазину “Атіта” мають що: тут постійно діють надзвичайно привабливі акційні пропозиції, у тому числі й на нові колекції. А окремі товари нині можна придбати взагалі нижче собівартості! Крім того, всі продавці-консультанти “Атіти” запропонують споживачам безкоштовну розробку проекту дизайну помешкання з використанням продукції салону-магазину. Тобто безпосередньо на місці ви маєте змогу побачити на моніторі комп'ютера, як виглядатиме ваша майбутня кімната, оздоблена вишуканою керамічною плиткою та якісною сантехнікою, придбаною на Крейдяній, 9 або у магазині “Мірад” на вулиці Дубенська, 3 у Рівному!

Гуртовим покупцям сантехніки та керамічної плитки фірма “Мірад” пропонує завітати на гуртовий склад, що на Млинівській, 14 б у Рівному. Щодня звідси вирушають автомобілі, які доставляють гуртові партії продукції споживачам різних регіонів. Волинь і Тернопільщина, Чернівці та Хмельницький — не в одній області України давно відчули переваги співпраці з фірмою, яка має 20-річну історію й понад усе ставить власну високу репутацію і постійне задоволення потреб споживачів! “Сто бажань і сто порад в магазинах від “Мірад” – воістину, краще і не скажеш!

Адреса магазину "Мірад":
м. Рівне, вул. Дубенська, 3
(0362) 62-15-36, (0362) 62-93-13

Адреса салону-магазину "Атіта":
м. Рівне, вул. Крейдяна, 9
(0362) 62-71-70


До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами