Ми у Facebook
31.01.2015, 10:15

На Рівненщині думають, як збудувати кордон між Україною та Білоруссю

Українсько-білоруський державний кордон нині є лише на карті. Для того, аби чітко визначити межі обох країн та винести кордон на місцевість, на Рівненщині упродовж трьох днів триватиме чергове засідання Спільної українсько-білоруської демаркаційної комісії.
Сторони, зокрема, планують затвердити другий том Графічного проекту місць встановлення прикордонних знаків, а також інструкції виконання польових демаркаційних робіт. У підсумку буде підписаний узгоджений протокол.

"Для Рівненщини нормальне функціонування державного кордону означає розгортання міжнародної співпраці, розвиток малого та середнього бізнесу. Це сприятиме надходженню фінансів до державного бюджету", - зазначив перший заступник голови ОДА Юрій Приварський.

Разом з тим, за його словами, не потрібно забувати про щоденні потреби людей, які проживають по обидва боки кордону і мають давні родинні та сімейні зв’язки. "Наше завдання зробити кордон комфортним для розвитку не тільки міждержавних, але й міжлюдських відносин"», - підсумував Юрій Приварський.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівняни обурені літературою СССР та Росії у книгарнях міста

Підполковник міліції з Рівного взяла на виховання дев’ятьох дітей [+Відео]

Прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами