Ми у Facebook
02.02.2015, 21:25

Рівненщина: двоє хлопчиків після уроків втопилися у ставку [ПОДРОБИЦІ]

У п'ятницю, 30 січня, приблизно о 19 годині вечора до чергової частини Сарненського райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення про те, що під кригу провалилися діти шкільного віку.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що, йдучи зі школи, троє хлопчиків пішли на ставок за селом Бутейки - ловити рибу. Один із них, який ще був на березі водойми, побачив, що двоє його друзів, які йшли по кризі ставка, зненацька провалилися під лід.

На крик дітей прибіг місцевий житель та намагався їх врятувати. Одного із хлопчиків він витягнув з води.

Тим часом збіглися місцеві жителі та викликали швидку допомогу. Чоловік намагався рятувати першого хлопчину разом із фельдшером. Інші мешканці села шукали другого хлопчика. Через декілька хвилин його знайшли та також вживали реанімаційні заходи. Однак, у кареті швидкої допомоги констатували смерть 12-річного Олександра та 9-річного Владислава. Дітей доставили в морг Сарненської ЦРЛ.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування, - зазначив начальник Сарненського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Міщеня. – Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України".

Наталія КИРКОВСЬКА, Сарненськоий РВ УМВС.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненщина: на льоду загинули двоє дітей
Рівненщина: зниклого 11-річного хлопчика знайшли у дитячому таборі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ