Ми у Facebook
09.02.2015, 16:15

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини [+Фото]

"Горизонт" (Костопіль)

У білоруському місті Столін відбувся П’ятий міжнародний турнір з міні-футболу, у фіналі якого зустрілися дві українські команди із Рівненщини. В підсумку, костопільский «Горизонт» у вирішальній грі виявився сильнішим від володимирецької «Енергії».
З восьми клубів, котрі брали участь у змаганнях, три представляли Україну – крім вищезгаданих «Енергії» та «Горизонта», до Століна прибув також ФК «Костопіль». На першому етапі турніру команди були поділені на два квартети, по два переможці яких виходили до півфіналів. «Енергія» та «Горизонт» зуміли стати першими у своїх групах та, успішно пройшовши етап 1/2 фіналу, зустрілися у фінальному матчі.

Головний поєдинок турніру почався з гасел «Слава України! – Героям слава!», які прихильно сприйняли місцеві вболівальники. Щодо результату поєдинку, то сильнішими виявилися більш досвідчені у футзальних баталіях гравці «Горизонта», котрі святкували перемогу із загальним рахунком 4:2. Нагадаємо, також, що саме костопільчани стали переможцем і минулорічного турніру.

Щодо індивідуальних нагород, то кращим гравцем П’ятого міжнародного турніру в Століні став рівненчанин Юрій Сульжик, котрий захищав кольори «Горизонту», а кращим бомбардиром – Віталій Брикса із «Енергії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гравець МФК «Кардинал-Рівне» продовжить кар’єру в Ірані
Став відомий суперник МФК «Кардинал-Рівне» у 1/8 Кубку України з футзалу
Міні-футбольна команда «ОГО» - рекордсмен «Бізнес-ліги «ОГО»

"Енергія" (Володимирець)
"Енергія" (Володимирець)

Юрій Сульжик
Юрій Сульжик





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ