Ми у Facebook
16.02.2015, 09:15

У Рівному відбувся півфінал чемпіонату області з шахів

Протягом 7 та 8 лютого в Рівному відбувався півфінал чемпіонату Рівненської області з шахів. Відбір проходили 60 шахістів з Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Радивилівського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ.
Як повідомляють на rivnechess.at.ua, в турнірі проведеному за швейцарською системою з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Кошмак Юрій зі Здолбунова. Крім переможця в шістку кращих увійшли та отримали право зіграти у фіналі Пасько Микола (Дубно), Кирилюк Анатолій (Здолбунів), Данилюк Василь (Рівне), Попов Анатолій (Дубно) та Андрєєв Дмитро (Володимирець).

Всього у фіналі чемпіонату області традиційно зіграє 14 шахістів. Головне шахове змагання календарного року відбудеться в Рівному 21-29 березня за коловою системою.

Окрім кращих за підсумками півфіналу (6 чол.) у фінальному турнірі по визначенню чемпіона області зіграють найсильніші за результатами минулорічного фіналу (4 чол.) та кубка області (3 чол.), ще один учасник визначиться рішенням обласної федерації шахів.

По завершенню півфінальних змагань відбулася звітно-виборча конференція. Почесними грамотами та спеціальними подарунками відзначено кращих шахістів, суддів, тренерів, організаторів та спонсорів обласних турнірів в 2014 році. ЇЇ підсумком стало чергове переобрання на посаді Президента Рівненської обласної федерації шахів Ковальчука Володимира Олександровича.

Див. також:

Олександр Матвійчук став володарем шахового Суперкубка області 2015





На правах реклами