Ми у Facebook
22.02.2015, 18:45

Рівне потребує будівництва нових очисних споруд у місті

Тривають роботи по заміні аварійної ділянки напірного каналізаційного колектора міських каналізаційних стоків. Аварія сталася кілька днів тому на ділянці від головної каналізаційної насосної станції до очисних споруд ПАТ «Рівнеазот».
Як коментує начальник цеху з експлуатації каналізаційних мереж, насосних станцій та очисних споруд каналізації Андрій Чегодаєв, пошкодження на одній із ниток напірного колектора сталось на території залізничного цеху ПАТ «Рівнеазот». Заміні підлягає ділянка водопроводу протяжністю 120 метрів погонних під залізничними коліями хімічного підприємства.

Витік вчасно та оперативно виявили, тож забруднення навколишнього природного середовища не відбулося. Очисні споруди каналізації та головна каналізаційна насосна станція працюють в штатному режимі.

«Напірний колектор експлуатується з 1974 року, відтак перебуває в незадовільному технічному стані. Орієнтовна вартість ремонтних робіт, які зараз виконуються, складе 320,0-330,0 тис.грн.» - розповідає директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш.

За словами Андрія Карауша, враховуючи технічний стан трубопроводів, необхідно приймати рішення про капітальний ремонт колекторів, чи про будівництво нових очисних споруд у місті Рівне.

Статті по темі:
“Рівнеоблводоканал” віддали кіровоградцю
"Рівнеоблводоканал" просить повідомляти про тих, "хто краде воду"






На правах реклами