Ми у Facebook
25.02.2015, 15:45

Рівненський льонокомбінат зупиняє роботу

Найбільший в Україні виробник трикотажного полотна – Рівненський льонокомбінат – зупиняє свою роботу. На крайній крок підприємство штовхнуло рішення Національного банку про заборону купівлі іноземної валюти.
Адже сировина та допоміжні речовини для виготовлення трикотажу не виробляються в Україні, тож підприємство змушене закуповувати їх за кордоном, у країн-виробників і розраховуватися у доларах.

- Ми до останнього намагалися втримати ситуацію, зберегти людям робочі місця, а державі – працююче промислове підприємство. Тим більше, що опиратися чиновницькому безглуздю для нас не вперше. Ми боремося з бюрократами і корупціонерами стільки, скільки існуємо. І до сьогодні, попри вкрай тяжку ситуацію, ми утримували ціни на свою продукцію, щоб вона залишалася по кишені нашим збіднілим громадянам. А наші працівники почувалися захищеними, маючи роботу і стабільну зарплатню. Однак, на сьогодні у нас уже немає вибору: через заборону купівлі валюти ми більше не можемо купувати імпортну сировину, а власної в Україні немає і не було. Сьогодні уряд фактично виставляє на вулицю тисячу наших працівників у Рівному та Хмельницькому, - прокоментував ситуацію власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк.

Джерело: сайт Голосно





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ