Ми у Facebook
05.03.2015, 17:15

Рівненські медики привезли «бронзу» з «Кубка Карпат» по міні-футболу [+Фото]

На Всеукраїнському турнірі по міні-футболу серед лікарів УФАМ «Кубок Карпат» команда рівненських медиків зуміла здобути почесне третє місце.
Всі матчі турніру відбувалися в спорткомплексі Івано-Франківського національного медичного університету.

У впертій боротьбі чемпіонами стала збірна команда департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації. Срібні нагороди завоювала команда з Вінниці, а бронзу здобули медики з Рівного.

До «особливих заслуг» саме рівненської команди варто віднести перемогу наших земляків над збірною Києва – базової команди збірної України – із рахунком 5:2, а також перемогу з найбільшим рахунком на турнірі – результат 9:0 було зафіксовано у грі рівненчан із збірною Хмельницька.

Серед дружнього колективу рівненських футболістів-медиків варто відзначити Замлинського Володимира Олеговича, лікаря-уролога, в якого під час турніру родилася донька і ветерана Степанюка Юрія Степановича, епідеміолога обласної дитячої лікарні, котрий у свої 46 років продовжує активно «гамселити круглого».

Загалом, у турнірі взяли участь команди лікарів Рівного, Вінниці, Києва, Хмельницького, Івано-Франківського національного медичного університету, збірні команди департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА та обласної клінічної лікарні.

Гостями змагань стали колишній гравець збірної України з футболу Владислав Ващук та представник Футбольної асоціації медиків Литви Юрій Карпович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанин виграв чемпіонат Брестської області з футзалу

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

Довідка «ОГО».

УФАМ (Українська Футбольна Асоціація Медиків) - створена у лютому 2013 року в Києві. 13 червня 2013 року була офіційно зареєстрована Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Українська футбольна асоціація медиків». У листопаді 2013 року збірна українських лікарів стала переможцем першого міжнародного турніру «Doctors community cup – 2013», що проходив на футбольних полях Київщини. У квітні 2014 року збірна вдруге поспіль стала переможцем міжнародного турніру «Кубку співдружності лікарів – 2014», що пройшов на полях Республіки Білорусь. У липні 2014 року збірна УФАМ прийняла участь у XX World Medical Football Championship, що проходив у місті Натал, Бразилія, де зайняла 6 місце серед 16 команд.

Метою Української футбольної асоціації медиків є сприяння спорту в удосконаленні і підтримці національних і міжнародних зв’язків серед медичних працівників, реалізація соціальних проектів та покращення обміну медичним досвідом з іншими вітчизняними та іноземними медичними організаціями та асоціаціями.











На правах реклами