Ми у Facebook
10.03.2015, 09:15

Сьогодні у Рівному поховають загиблого Героя АТО

Із загиблим в АТО рівнянином Миколою Карнауховим вчора прощалися у Бугрині Гощанського району, а поховають сьогодні у Рівному.
На засіданні Рівненського міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив, що поховання Героя відбудеться у вівторок, 10 березня.

У зоні АТО загинув кандидат наук з Рівного

— Про деталі повідомимо пізніше. Це пов’язано з багатьма речами. Спочатку буде прощання на його батьківщині, а потім — буде офіційне поховання у Рівному. Ми витрати взяли на себе. Для цього власне сьогодні і скликали виконком, бо одноосібно я такі рішення приймати не можу.

Якщо не маєш ідеї, за яку не шкода віддати своє життя, тоді не варто і жити! - кредо загиблого Героя з Рівного

Командування та особовий склад оперативного командування «Північ» висловлює глибокі співчуття родині з приводу загибелі справжнього патріота України, старшого лейтенанта Миколи Карнаухова, командира інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення, який загинув 6 лютого під час бою в населеному пункті Чернухіно Луганської області.

На Донбасі зник військовий з Рівного [ФОТО]

10 березня, з 9.30 розпочнеться прощання з військовим у Рівному – у головному корпусі НУВГП, де він працював викладачем. Орієнтовно о 12.00 - відспівування в Покровському соборі.
Поховають Миколу Карнаухова на Алеї Героїв на кладовищі «Нове».





На правах реклами