Ми у Facebook
07.03.2015, 14:00

Відновити красу допоможе спіруліна!

Після тривалого періоду зимових холодів хочеться відновити свою красу та здоров'я шкіри та волосся. Щоб подолати весняний авітаміноз, відродити заряд енергії і виглядати неперевершено у день 8 Березня і не тільки - використайте у своїх масках для шкіри та волосся цілющу водорість спіруліну.
Відомо, що краса обличчя залежить від нашого фізичного і психологічного здоров’я. На жаль, не всім виходить дотримуватись збалансованого харчування в силу шаленого темпу сучасного життя (натуральна домашня їжа стає розкішем), фінансових труднощів, та й самі продукти вже втратили повноцінний набір вітамінів чи мікроелементів (у зв’язку з впровадженням генномодифікованої продукції).

Все, що ми споживаваємо відображається на нашому обличчі. Тому у весняний період особливо важливо поповнити нестачу поживних речовин в організмі.

Унікальний продукт Спіруліна - це мікроводорость, яка містить в собі близько 2000 мікроелементів. Особливо цінні - 18 з 22 життєвонеобхідних нашому організму амінокислот, в тому числі 8 незамінних (тобто вони не виробляються організмом людини, але необхідні для здоров’я і повинні потрапляти в організм з харчовими продуктами).

Всі основні вітаміни, які найбільш повно відповідають за стан шкіри і волосся, входять до складу ЖИВОЇ СПІРУЛІНИ!

Спіруліна платенсіс містить:
- Повноцінний рослинний білок з природно збалансованим комплексом всіх незамінних амінокислот (до 60%);
- Рослинні жири з переважанням цінних поліненасичених жирних кислот (в т. ч. ліноленової);
- Потужний комплекс вітамінів, а саме: А, С, Е, B1, B2, Вз, Bs, Be, Be, Be, В12;
- Мінеральний комплекс: фосфор, калій, натрій, магній, кальцій, залізо, марганець, цинк, бор, мідь, молібден та інші мінерали в легко засвоюваній формі;
- Біологічно активні рослинні компоненти: хлорофіл, фікоцианін, каротиноїди.

Отже, споживаючи Живу спіруліну – Ви поповняєте запас вітамінів та мінералів, нестача яких призводить до негативних проявів, даєте шанс своїй шкірі відновити красу і здоров'я. Потіште її вітамінами! (рецепти розроблених смачних спірулінових коктейлів може надати консультант сайту: www.spirulina.rv.ua)



Спіруліна - водорість, яка користується широкою популярністю в косметології. Мабуть, не знайти жодного салону краси, де б не застосовувались косметичні засоби з водоростей для відновлення краси чи не пропонувались процедури з їх використанням (маски, обгортування,масажі). Така довіра спричинена хорошим результатом її дії.

За рахунок вмісту вітаміну Е маска з спіруліни робить шкіру більш пружною і еластичною, вітамін С прекрасний антиоксидант, що тонізує шкіру, вітамін А і нікотинова кислота (РР) сприяють регенерації епідермісу - верхнього шару шкіри, вітамін В5 покращує структуру шкіри і живить її, вітамін В6 уповільнює старіння шкіри

Маски для обличчя зі спіруліни розгладжують дрібні зморшки, уповільнюють процеси старіння і підтягують контури, покращують колір обличчя і оздоровлюють шкіру.

Проте не всі мають змогу і час відвідувати косметолога чи косметичні салони.
Але вихід є!

Можна самостійно робити спірулінові маски в домашніх умовах! (на сайті www.spirulina.rv.ua подані маски для різних типів шкіри).

Вони будуть зроблені Вами самостійно з любов’ю, Вашими руками, а значить дійсно додадуть красу й здоров’я! І можна багато експериментувати.

Головний інгредієнт- надзвичайно поживну Живу спіруліну додавайте в свої улюблені домашні маски.


Для приготування маски, живу спіруліну розморожують. При цьому зберігається аура справді живої клітини спіруліни! Маску роблять 2-3 рази на тиждень -10 курсів. Змивають омолоджуючі маски, як правило, теплою водою, після чого обполіскують холодною або протирають шматочком льоду.

Маска для нормальної і жирної шкіри

Голлівудська маска

Склад: 2 ст. л. вівсяного або кукурудзяного борошна, 1 яєчний білок,1ч.л.спіруліни.
Процес: Борошно і білок збити до утворення піни, додати 1 ч.л. живої спіруліни. Нанести маску на 15-20 хвилин. Висохлу маску стерти м'якою тканиною або косметичною серветкою, потім обполоснути обличчя спочатку гарячою, потім холодною водою.
Дія: ця маска зміцнює та живить шкіру, надає їй матовість.

Маски для сухої шкіри з спіруліною

Склад: 1ст.л. кислих вершків, 1 ст. ложки вівсянки, 1 ст. ложка живої спіруліни.
Процес: Добре розмішати до однорідної пасти. Нанести на обличчя, шию, зону декольте на 20 хв. Вмиватися теплою, а потім холодною водою.
Дія: Маска очищає, пом'якшує, запобігає старінню, вирівнює тон шкіри.


Жовтково-медово-масляна маска

Склад: 1 жовток, 1 ч. л. рослинної олії, 1 ч. л. рідкого меду, 1 ч. л. живої спіруліни.
Процес: Змішати все, ватним тампоном нанести на обличчя і шию, пошарово перший шар, після підсихання другий шар, потім третій. Через 20-25 хвилин зняти маску за допомогою тампона, змоченого теплою водою. Використовується маска 1-2 рази на тиждень протягом 4-6 тижнів. Через 2-3 місяці курс повторити.

Антивікова маска

Склад:1 ст.л. тертого кабачка, 1 ст.л. тертої китайської капусти, 1 ч.л. сметани, 1 ст.л. живої спіруліни.
Процес: До перетертих овочів додаємо сметану і спіруліну, перемішуємо до однорідної маси. Потім на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї наносимо маску і залишаємо на 20 минут. Далі вологою серветкою знімаєм підсохшу маску з обличчя, а залишки змиваємо теплою водичкою.
Дія: Попереджує появу зморшок і старіння шкіри; якщо користуватися нею регулярно, то результат виходить стійким і підходить вона для всіх типів шкіри.



Догляд за волоссям за допомогою спіруліни

Одним з найбільш ефективних методів боротьби з випадання волосся є водорість спіруліна, поживні елементи якої- жирні кислоти (18амінокислот), проникають всередину дерми і будують клітинні елементи, не закриваючи пори, а навпаки, очищаючи їх, дають можливість «дихати» і правильно функціонувати. Білок, що міститься в спіруліни регенерує волосяні цибулини, добре живить волосся, роблячи їх значно міцніше.

Вплив вітамінів, які містяться в Живій Спіруліні на волосся
Вітамін А-антиоксидант, який допомагає нормалізувати вироблення шкірного сала в шкірі голови.
Вітамін С - допомагає підтримувати шкіру голови волосся в здоровому вигляді.
Вітамін Е- антиоксидант, який підсилює кровообіг, що стимулює ріст волосся. Інозітол(В8) - підтримує здоров'я волосяних фолікулів на клітинному рівні.
Нікотинова кислота (вітамін В3) – покращує циркуляцію крові в шкірі голови.
Пантотенова кислота (вітамін В5) - один з вітамінів, що запобігають появі сивого волосся, а також їх випадання.
Вітамін B6 - запобігає випаданню волосся і сприяє виробленню меланіну, який додає волоссю здоровий і насичений колір.
Вітамін В12 - цей вітамін можна вживати в якості профілактики випадання волосся.



Натуральний шампунь зі спіруліною

Інгредієнти: жовток, 5 крапель розмаринового масла, 1 ст.л. спіруліни, молоко.
Цю суміш наносять на вологе волосся, змивати через 10 хвилин. Щоб позбавиться від запаху яєчного жовтка можна обполоснути волосся з яблучним оцтом або лимонним соком, попередньо розбавивши їх у воді.

Антицелюлітний масаж з спіруліною:
ложку кунжутної або оливкової олії змішайте з ложкою соку алое і двома ложками ЖИВОЇ СПІРУЛІНИ. Якщо алоє вам попадеться у вигляді гелю, то вийде навіть краще.
Масаж з цією сумішшю треба робити 20 хвилин, 3 рази на тиждень. Ефект дуже хороший.

Детокс-ванни зі спіруліною:
-300 г морської солі
-2 баночки спіруліни (концентрат по 42г)
-100 г харчової соди
Результат: Така ванна не тільки розслабить тіло, розкриє і очистить від токсинів всі пори шкіри, але і дозволить усім цінним і поживним речовинам глибоко проникнути в клітини шкіри, наситити їх вітамінами і мікро-елементами.

ВОДОРОСТІ - це невичерпне джерело краси!

Ціна 1 баночки (42г) - 16 грн (можна використати для 5 спірулінових масок).
В коробці- 30 баночок
.

Отримати детальну інформацію про Живу Спіруліну та можливість придбати її Ви можете на сайті: www.spirulina.rv.ua та за телефоном: (097)38-19-100

Доставка по Україні по цінам виробника.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.
На правах реклами.






На правах реклами