Ми у Facebook
16.03.2015, 12:50

ОДЕК та ФК «Малинськ» - фаворити перед заключним етапом Меморіалу Шморгуна [Фото+Відео]

14 та 15 березня відбулися останні поєдинки першого групового етапу в обласному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна 2015». Серед секстету команд, що продовжать боротьбу за призові місця, найкращі шанси - в ОДЕКа та ФК «Малинськ», котрі вийшли до фінальної пульки, маючи в активі по 6 очок.
У групі «А» єдиною командою, котра не зазнала очкових утрат у групі (втім, як і у всьому турнірі загалом), залишився чемпіон області з Оржева. Для цього ОДЕКу довелося почергово здолати гощанських повпредів на Меморіалі – ФК «Садове» та ФК «Гоща-АМАКО».

В обох випадках, перевага оржівців виявилася мінімальною (3:2 та 1:0), проте цілком достатньою для здобуття повноцінних трьох очок в обох протистояннях.

Другими у групі стали «амаківці», садівчани - третіми, проте до фінального етапу обидва колективи потрапили з одним заліковим балом. Нагадаємо, раніше гощанське дербі завершилося з нічийним рахунком 1:1.

Із шістьма очками пройшов до фіналу й ФК «Малинськ», який у групі «Б» переграв обох своїх конкурентів – сарненський «Маяк» та кузнецовський «Ізотоп-РАЕС». А от у поліському дербі було зафіксовано нічийний рахунок 2:2, відтак команди з півночі області потрапили до фінального етапу кожна з одним заліковим балом.

Всі шанси пройти до фінального етапу мав ФК «Вельбівне», проте клуб з Острозького району в останній своїй грі проти рівненських студентів із «Водника», несподівано, поступився та пропустив далі сарненчан, яких до цього сенсаційно обіграв.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На обласному Меморіалі Шморгуна вже зіграно три тури
У Рівному стартував обласний Меморіал Володимира Шморгуна з футболу
У Рівному стартують обласний Меморіал Шморгуна та міський Меморіал Молчановського

Результати матчів 4 туру.

ФК "Малинськ" - ФК "Вельбівне" – 1:0, ОДЕК (Оржів) - ФК "Садове" - 3:2, ФК "Гоща-АМАКО" - "Случ" (Березне) – 3:0, "Водник" (Рівне) - ДЮСШ "Верес" (Рівне) - 4:0, КОЛІФКС (Костопіль) - "Калина" (Бугрин) - 2:1, "Маяк" (Сарни) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 2:2

Результати матчів 5 туру.

"Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - ДЮСШ "Верес" (Рівне) - 5:2, ФК "Малинськ" - "Маяк" (Сарни) - 5:0, ОДЕК (Оржів) - ФК "Гоща-АМАКО" - 1:0, ФК "Садове" - КОЛІФКС (Костопіль) - 2:0, "Случ" (Березне) - "Калина" (Бугрин) – 2:1, "Водник" (Рівне) - ФК "Вельбівне" - 3:1


Переглянути турнірні таблиці та рейтинг команд.









Відеофрагменти матчів 4 та 5 туру.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ