Ми у Facebook
17.03.2015, 20:52

Про будівельні скандали Рівного - у першому випуску програми "Думки вголос"

У березні 2015 року на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua і на сторінках газети “ОГО” стартує новий інтерв'ю-проект “Думки вголос” з Віталієм Голубєвим. Перший випуск програми вже відзнято, і вже цього тижня ви матимете змогу прочитати й переглянути розмову ведучого з першим гостем!
Отже, гостем першого випуску програми "Думки вголос" став Ігор Мічуда.

У Рівному навряд чи знайдеться людина, яка знає про будівельні афери міста стільки, скільки знає Ігор Мічуда. Відомий громадський активіст, він не перший день бореться з незаконним будівництвом у Рівному — навіть започаткував телепрограму “Будівельний ревізор”. Про реальний стан справ у будівельній галузі Ігор Володимирович знає не з чужих слів — у минулому власник будівельної компанії “Мека”, він уже багато років очолює Асоціацію працівників будівельної галузі Рівного та Рівненської області. Прагнучи робити умови проживання в рідному місті більш комфортними для його мешканців, Ігор Мічуда стимулює громаду до самоорганізації й розвиває сучасні форми обслуговування житла, очолюючи на Рівненщині Раду голів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Активну життєву позицію і професійний будівельний досвід Ігоря Мічуди помітили у владних коридорах, нещодавно запропонувавши йому очолити Державну архітектурно-будівельну інспекцію (ДАБІ) у Рівненській області. Наша зустріч із Ігорем Володимировичем на зйомках програми “Думки вголос” якраз і відбулась у кабінеті начальника інспекції — Ігор Мічуда щойно успішно завершив стажування, що передує призначенню на цю посаду.

Отже, читайте у четвер, 20 березня, на сторінках газети "ОГО" і дивіться вже за декілька днів на порталі OGO.ua перший випуск нового інтерв'ю-проекту "ОГО" - "Думки вголос"!



Нагадаємо, що учасниками нашого нового проекту "Думки вголос" з Віталієм Голубєвим стануть рівняни з активною життєвою позицією, яким є що сказати про події, які хвилюють суспільство, які стосуються життя Рівного і його мешканців. Очікуємо, що свої “Думки вголос” висловлюватимуть депутати різних рівнів, керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політики, громадські діячі, підприємці.



Новий проект буде мультимедійним — нашу розмову з героєм записуватимемо на відео, і матеріал виходитиме у двох форматах — стаття в газеті й інтерв'ю з відео на порталі OGO.ua.

Автор і ведучий проекту - головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв.



До теми:

Рівненський активіст Ігор Мічуда: "Коли громада об'єднується, то досягає успіху"

Ігор МІЧУДА: Буду “мочити” всіх

Ігор МІЧУДА: Надійний чоловік та справедливий керівник





На правах реклами