Ми у Facebook
20.03.2015, 15:45

Рівненських військових знову обстрілюють

За останню добу в зоні відповідальності наших військ кількість обстрілів у порівнянні з минулою добою зросла у декілька разів.
Продовжує заходи щодо переміщення своїх сил і засобів для відновлення активних бойових дій. Найбільш небезпечними залишаються райони: населних пунктів Станиця Луганська, Щастя та позиції наших підрозділів вздовж «Бахмутського шляху».

На відміну від військовослужбовців Збройних Сил України, противник не виконав домовленості щодо відведення важкого озброєння на визначену відстань. Вперше за тривалий час по одному із опорних пунктів механізованої бригади з напрямку Кіровськ ворог наніс удар з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Всього ж протягом доби бандитські угрупування обстріляли позиції військ оперативного командування "Північ" 10 разів. з "Градів" — один раз, а з мінометів — три, ЗУ-23 — один та п'ять разів зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів ГП-25.

Втрат серед військовослужбовців оперативного командування "Північ" немає. З метою фіксування порушень заборони ведення вогню незаконними збройними формуваннями з зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" продовжується робота декількох груп ОБСЄ.

Статті до теми:

На Рівненщині створили навчально-тренувальний вишкільний табір

19-річна Яна Зінкевич, яка рятує військових в АТО, приїде до Рівного





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ